Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Love & Sex

5 arsye pse duhet të masturboheni para se të dilni në një takim!

Duhet të bëjmë një dush para se të dalim në një takim? Po. A duhet të masturbohemi para ‘date-t’? Gjithashtu, po. Takimet e para gjithmonë janë shumë stresuese, ndaj masturbimi mund t’jua lehtësojë. Në vend që të flisni para pasqyrës me veten për çfarë do të thoni, provoni të kënaqni veten dhe gjithë energjia dhe vëmendja do të përqëndrohet tek ju.

Gjithashtu, masturbimi para një takimi ju ndihmon të kuptoni se e keni ju në dorë kënaqësinë tuaj dhe nuk keni nevojë për askënd tjetër, në mënyrë që të ndiheni të përmbushur.

Çfarë thonë ekspertët? Epo, lajme të mira! Masturbimi para një takimi sjell benefite shumë të mira për mendjen tuaj.

Ju qartëson mendjen

Doktori i specializuar për çështjet seksuale, Tami Prince tregon se:

Masturbimi para takimeve çliron çdolloj tensioni seksual që një grua e mban larg nga të qenit e përqëndruar në takim. Nëse një grua mendon gjatë kohës që është në takim për seks, e humb gjithë bisedën më domethënëse dhe nuk kalon një kohë të mirë me partnerin.

Ju ndihmon me gjendjen tuaj emocionale

Dr. Prince shpjegon se masturbimi mund t’ju ndihmojë të çlironi energji. Kur masturboheni trupi juaj prodhon endorfina, të cilat ju vendosin në një gjendje kënaqësie dhe dopaminë, e cila redukton stresin.

Mund ta mendoni atë gjithashtu edhe si një formë meditimi që ju lejon të përqëndroheni herë pas here.

Ju rrit vetbesimin

Autorja e librit ‘The Good Girl’s Guide to Sexual Empowerment’, August McLaughlin rekomandon masturbimi si prioritet për vajzat dhe thekson se:

Duhet ta shohin aq të rëndësishëm sa kujdesi ndaj vetes, si takimet me doktorin. I ndihmon të ndihen me vetbesim, seksi dhe të fuqishme. Të kesh si prioritet vetëkënaqësinë tregon forcë në vetvete.

Sjell një seks më të mirë

Sipas, Dr.Prince:

Masturbimi sjell rritjen e lubrifikimit vaginal, gjithashtu dhe dëshirën seksuale, e cila kthehet në një lehtësi për orgazëm.

Edhe nëse po planifikoni të kryeni marrëdhënie pas takimit, masturbimi më para ju ndihmon ta sillni trupin në formë për seks.

Ju ndihmon të udhëzoni partnerin e ri

Dr. Prince shton se njerëzit që masturbohen më shpesh kanë eksperienca më të mira seksuale.

Një partner në shtrat nuk mund të kënaqë partneren e tij deri në pikën e orgazmës, nëse ajo nuk mund t’i tregojë se çfarë i pëlqen ose jo.