Lifestyle Love & Sex

Ah sa ‘fluks emocionesh’ ka në atë takim të parë…Shenjat që tregojnë se ai/ajo ju ka pëlqyer!

Përshtypjet e para janë të rëndësishme dhe ka dy raste kur kjo klishe është veçanërisht e rëndësishme, intervistat e punës dhe takimet e para. Përshtypja mund të jetë stresuese, veçanërisht nëse ndiheni sikur nuk ka reagime të qarta. Si ta dalloni nëse i keni pëlqyer? Ja disa nga shenjat që tregojnë se ai/ajo ju ka pëlqyer:

Vëzhgoni qëndrimin ulur.

Ndërsa flisni, a është ai/ajo juaj i prirur drejt jush shumicën e kohës gjatë takimit? Shenjë e rëndësishme, nuk duhet injoruar!

Ai/Ajo buzëqesh.

Një person që është i impresionuar me ju ose i magjepsur me praninë tuaj nuk mund të mos buzëqeshë pa asnjë arsye.

Pamje të thella.

Shikon thellë në sytë tuaj ndërsa ju flet dhe ndonjëherë, ju bën gjithashtu të ndiheni në siklet.

Mbrëmje e gjatë.

Nëse ai/ajo nuk nxiton ta mbyllë mbrëmjen me justifikimin e angazhimeve apo punëve së tjera, do të thotë se po i pëlqen koha me ju.

Ironia.

Të ngacmoheni me shaka, të cilat nuk duhet të jenë ofenduese apo vulgare, është një mënyrë e mirë për të joshur njëri-tjetrin.

‘Shihemi përsëri’.

Nëse ju pëlqen dikush, mezi prisni ta shihni përsëri. Nëse kërkon një takim të dytë, kjo do të thotë se ju keni lënë një përshtypje. Nuk ka dyshime për këtë!

Ftesë në shtëpi.

Nëse ai/ajo nuk ju pëlqen ose nuk dëshiron t’ju shohë përsëri, nuk do t’ju ftojë kurrë në shtëpinë e tij/saj dhe mbi të gjitha nuk do të dojë që ju të dini se ku jetoni.

Ai/Ajo është nervoz.

Është një shenjë e qartë se ai/ajo kujdeset. Pra, kushtojini vëmendje lëvizjeve të caktuara të trupit, si lëvizja e këmbës, loja me telefonin, pirja e ujit, etj.

Ajo prek flokët e saj.

Nëse e kaloni dorën nëpër flokë vazhdimisht, kjo është arsye e mjaftueshme për të besuar se ai është i interesuar për ju! Ju përpiqeni të dukeni sa më mirë për të tërhequr vëmendjen e tij.

Kërkoni kontakt fizik.

Prekni duart, shpinën ose shpatullat. Ndonjëherë rastësisht, herë të tjera qëllimisht. Pse e bëni? Ai/ajo është tërhequr fizikisht nga ju dhe ai po jua bën të qarta qëllimet.