Celebrities Film & Tv Showbiz

Arnold Schwarzenegger dhe Netflix bashkojnë forcat! Aktori i njohur merr postin e lartë në kompani…

Arnold Schwarzenegger mori një vëmendje shumë të madhe sidomos në internet, kur njoftoi rolin e tij të ri të punës. Arritja me një tank në zyrën e tij të re ishte mënyra e përsosur për të ndarë lajmin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Ylli legjendar i filmave si “Predator vs Terminator” do t’i bashkohet ekipit të Netflix dhe prodhimeve të tij origjinale. Me një video shumë kreative, Netflix dhe Schwarzeneger njoftuan lidhjen e tyre të punës, Arnold do të bëhet kreu i ri i veprimit të një prej platformave më të njohura të transmetimit.

Në këtë video të re, Netflix njoftoi produksionet në të cilat Arnold do të marrë pjesë në rolin e tij të ri. Në të njëjtën kohë, ky trailer promovon serialin e ri të aktorit hollivudian, FUBAR.

“The Night Agent”, “FUBAR”, “Extraction 2” dhe “The Witcher” do të jenë disa nga produksionet në të cilat Arnold Schwarzenegger do të kontribuojë nga pozicioni i tij i ri. Përtej humorit në këtë trailer, do të jetë interesante të shihen kontributet e Arnold Schwarzenegger në prodhimet origjinale të një platforme që kërkon të kthehet në krye.