Celebrities Showbiz

Arnold Schwarzenegger flet për marrëdhënien e veçantë me mbesat e tij!

Arnold Schwarzenegger, i cili është gjyshi i dy fëmijëve të vajzës Katherine Schwarzenegger me Chris Pratt, Lyla dhe Eloise, thotë se Lyla trevjeçare është veçanërisht e dashur për kafshët e tij të shumta, të cilat përfshijnë një qen, një kalë, një gomar dhe një derr.

Kur Lyla vjen për ta vizituar, ylli i filmave aksion i tha People në një intervistë të botuar të shtunën se:

Gjëja e parë që Lyla do të thoshte është, ‘Ku është Cherry?’, i cili është qeni im i vogël. Unë them: “Cherry po ju pret”.

Ai vazhdoi të tregojë më shumë për atë që Lyla dhe nëna e saj do të flisnin, duke zbuluar gjithashtu se mbesa e tij e quan “Opa”, që është fjala gjermane për gjyshin.

“Mami, a mund të shkojmë për të parë Opa, për të parë Cherry?” “Sigurisht, do të shkojmë nesër.” Kështu ata vijnë dhe Lyla më pas e mban Cherry-n në prehrin e saj.

Por për kënaqësinë e Lyla, gjyshi i saj ka një stallë të tërë kafshësh shtëpiake përveç Cherry-t, duke përfshirë një derr të quajtur Schnelly, një kalë në miniaturë të quajtur Whisky dhe një gomar në miniaturë të quajtur Lulu.

Më pas e marr derrin përreth dhe më pas asaj i pëlqen derri dhe e ushqen atë. Pastaj i thashë ‘Doni të dilni? Le të dalim në stallë dhe të shohim kuajt.’ Më merr dorën dhe më pas dalim në fusha dhe ajo shkon në stallë dhe viziton kuajt.