Celebrities Gossip Showbiz

Asnjë çift nuk është perfekt, as Kate Middleton me Princin William!

Kur bëhet fjalë për marrëdhëniet, asnjë çift nuk është kurrë plotësisht i përsosur dhe ka të ngjarë që të mos ketë ndonjë çift që mund të thotë se nuk kanë pasur kurrë asnjë lloj debati ose mosmarrëveshjeje dhe kjo duket se përfshin anëtarë të familjes mbretërore, si p.sh. Princi dhe Princesha e Uellsit.

Princi William dhe Kate Middleton janë të martuar që nga viti 2011 dhe sipas një eksperti mbretëror, ata “japin aq mirë sa marrin”. Duke shkruar në librin e tij të vitit 2022, William at 40: The Making of a Modern Monarch, Robert Jobson pohoi se dyshja kanë një partneritet shumë të fortë dhe janë qartësisht shumë të dashuruar, por kanë qasje të ndryshme kur bëhet fjalë për mosmarrëveshjet.

Ai [William] mund të bërtasë pak kur e humb kontrollin. Është e drejtë të thuhet se Duka dhe Dukesha japin aq mirë sa marrin nëse mosmarrëveshja e tyre rezulton në zëra të ngritur. Por ata e njohin njëri-tjetrin aq mirë, që zakonisht mbaron shpejt dhe ajo është, në përgjithësi, një ndikim i madh qetësues mbi të.

Libri detajon gjithashtu ndikimin pozitiv që Kate ka pasur tek William, kryesisht për shkak të edukimit të saj në klasën e mesme, për të cilën Jobson pretendon se ka ndihmuar për të mbajtur William-in në tokë. Ai vazhdoi të thoshte:

Ata kanë një marrëdhënie solide dhe ajo i jep atij besim. Nuk ka xhelozi, asnjë fërkim – ata janë të lumtur për sukseset e njëri-tjetrit.