Celebrities Gossip Showbiz

Atmosferë Halloween-i, Kris Jenner bëhet nostalgjike…

Kris Jenner po futet në frymën e Halloween! Ajo postoi disa foto në Instagram të martën, më 26 tetor për të ndarë disa nga kostumet e mëparshme të Halloween-it të anëtarëve të familjes nga vitet e kaluara, duke përfshirë të rinjtë Kylie Jenner dhe Kendall Jenner si piratë, Rob Kardashian si Mbreti Peppy i Trolls dhe vetë Kris si Cruella de Vil.

Unë dua të shikoj prapa në kostumet tona të Halloween-it familjar gjatë viteve! Shumë kujtime të mrekullueshme! Po ju çfarë do të vishni këtë vit?!

Gjithashtu mes fotografive që nuk janë parë kurrë më parë ishin Kim Kardashian, Kourtney Kardashian dhe Khloe Kardashian duke veshur veshjet me temë “Wizard of Oz” për t’iu përshtatur pamjes së Kris Dorothy një vit. Kris përfshiu një foto të së shkuarës në postimin e saj, së bashku me një pamje nga afër të kostumit të saj mbretëror të Kleopatrës në vitin 2018. Këto ishin disa nga fotot që Kris vendosi të postojë.

Kris Jenner dhe Rob Kardashian ishin të veshur të dy për këtë foto të Halloween në vitin 2019. Babai i Dream Kardashian i veshur si Mbreti Peppy dhe mamaja e famshme ishte një skelet.

Rob Kardashian, Kris Jenner, Halloween 2019

Halloween nuk bëhet më klasik se ky kostum i thjeshtë (por jashtëzakonisht elegant) i maces.

Kris Jenner, Halloween

Kris Jenner ishte një Alice seksi nga “Alice in Wonderland”, ndërsa Corey Gamble zgjodhi një kostum të thjeshtë.

Kris Jenner, Corey Gamble, Halloween

Kris mahniti me një kostum të Kleopatrës nga koka te këmbët në vitin 2018, i kompletuar me një kurorë të ndërlikuar.

Kris Jenner, Halloween

Kylie dhe Kendall maskohen si pirate, një imazh që ndoshta e risjellin këtë Halloween.

Kris Jenner, Kylie Jenner, Kourtney Jenner, Halloween