Celebrities Gossip Showbiz

Bashkëshortja e Kevin Costner, Christine Baumgartner, bën kërkesë për divorc pas 18 vitesh martesë!

Kevin Costner dhe Christine Baumgartner po ndahen. Baumgarten, 49 vjeç, ka bërë kërkesë për divorc, ka konfirmuar revista PEOPLE. Në një deklaratë për PEOPLE, përfaqësuesi i Costner tha:

Është me trishtim të madh që rrethanat përtej kontrollit të tij kanë ndodhur që kanë rezultuar në detyrimin e z. Costner të marrë pjesë në një veprim për zgjidhjen e martesës. Ne kërkojmë që privatësia e tij, e Christine dhe e fëmijëve të respektohet ndërsa ata përballen me këtë kohë të vështirë.

TMZ ishte i pari që raportoi lajmin. Në nëntor, Costner foli me dashuri për gruan e tij, duke i thënë PEOPLE:

Gruaja ime bën gjëra që thjesht… Thjesht ndihmon. Shtëpia është më e bukur për shkak të saj. Gjithçka është më e ngrohtë për shkak të saj. Janë këto gjëra të vogla që ajo bën dhe mendoj se është fuqia e dashurisë, por që ajo e bën shtëpinë e saj në atë mënyrë.

Dyshja u martuan në shtator 2004 dhe kanë tre fëmijë së bashku, djemtë Cayden, 15 vjeç, Hayes, 14, dhe vajzën Grace, 12. Costner gjithashtu ka katër fëmijë më të mëdhenj nga marrëdhëniet e mëparshme, vajzat Annie dhe Lily dhe djemtë Joe dhe Liam. Aktori nuk kishte asgjë veçse lëvdata për gruan e tij kur foli me PEOPLE për marrëdhënien e tyre gjatë pandemisë, duke thënë:

Marrëdhënia jonë ka ardhur me të vërtetë në fokus për atë që bëjmë për njëri-tjetrin dhe se si sillemi me familjen tonë. Shtëpia jonë është si një lumë: thjesht duhet të futeni në rrjedhën e tij. Dhe çfarëdo që keni menduar se do të ndodhë, ndoshta mundet akoma, por do të duhet të punojmë me atë që do të sjellë dita e re.

Kjo është martesa e dytë e Costner pas martesës së tij 16-vjeçare me Cindy Silva, e cila përfundoi në divorc në 1994. Aktori i “Field of Dreams” ka luajtur në “Yellowstone” për pesë sezone si patriarku i fuqishëm i Montanës, John Dutton, por thashethemet filluan të qarkullojnë në shkurt se ai mund të largohej nga seriali për t’u fokusuar në regjinë dhe luajtjen në një film të ardhshëm.