Celebrities Film & Tv Magazine Showbiz

Matthew McConaughey ka disa mendime për rolin e tij të ardhshëm në “Yellowstone” dhe kjo ngjalli menjëherë interes në rrjet!

Matthew McConaughey duket gati për t’u zhytur në një rol të ri. Disa ditë pasi kreu i Paramount Media Networks, Chris McCarthy konfirmoi në një intervistë me “The Hollywood Reporter” se McConaughey do të luajë në një rol të “Yellowstone”, një bisedë podcast ofroi një pasqyrë të të menduarit aktual të McConaughey për karrierën e tij. Dax Shepard foli me aktorin fitues të Oskarit në një episod të ri “Armchair Expert” dhe McConaughey tha se ai është në një vend tjetër në jetën e tij pasi kaloi kohë duke shkruar një kujtime vitet e fundit.

Tani jam duke u bërë më i interesuar që në fakt të luaj një personazh tjetër në një shfaqje televizive, sepse katër vitet e fundit të kulmit, shkrimit dhe bashkimit të këtyre gjërave dhe përfshirjes më të madhe në shërbimin publik. Ideja për të luajtur në llojin e duhur të rolit, në llojin e duhur të filmit, filmit apo serialit tani tingëllon si një pushim i mrekullueshëm. Unë do të jem një aktor i ndryshëm ose i përmirësuar në vetvete pas këtyre tre viteve të fundit. Ajo që kam është kaq shumë respekt për profesionin e aktrimit. Mendoj se kam një marrëdhënie më të shëndetshme. Unë nuk po e shikoj atë për mbijetesën time dhe për mbarëvajtjen time. Unë mendoj se aktrimi i mirë imiton jetën. Jeta reale është nga vijnë këto gjëra.

McConaughey u rikthye në qendër të vëmendjes pas një raportimi në shkurt se Kevin Costner do të largohej nga “Yellowstone”, me McConaughey që mund t’i bashkohej ekskluzivitetit. McCarthy i tha THR në intervistën e tij të fundit se ka plane për të ecur përpara me spinoff-in me protagonist McConaughey, pavarësisht se si evoluon roli i Costner në “Yellowstone”.