Health & Beauty Lifestyle

Çfarë tregon modeli juaj i flokëve për ju…

Ashtu si rrobat dhe grimi, mënyra se si stilojmë flokët mund të flasë shumë për ne. Stilet e ndryshme kanë konotacione të ndryshme. ‘Bright Side’, shpjegon se çfarë tregojnë modelet tuaja të flokëve për ju:

1. Flokë i gjatë

Tregon se jeni një shpirt i shkujdesur dhe karizmatik. Ju nuk jeni të interesuar për atë që njerëzit mendojnë për ju. Sidoqoftë, ndonjëherë jeni të turpshëm dhe ju pëlqen të ndjeni një ndjenjë sigurie.

2. Flokë të shkurtër

Nuk po përpiqeni të fshiheni, por i trajtoni problemet tuaja ‘kokë më kokë’. Këto stile tregojnë se jeni shpesh të zënë dhe në lëvizje.

3. Një bisht i rregullt

Një bisht i hijshëm, i rregullt do të thotë se jeni të guximshëm, dominues. ambicioz.

4. Bisht më i lirshëm

Do të thotë që je një person i thjeshtë, aktiv dhe nuk keni kohë për të shpenzuar orë të tëra me flokët tuaj.

5. Gërshetat

Gërshetat tregojnë se jeni një person artistik, ju pëlqen të jeni krijues. Do të thotë gjithashtu që ju jeni një person me këmbë në tokë dhe argëtues.

6. Stile qëllimisht të çrregullta

Këto stile nënkuptojnë se jeni të shkujdesur dhe të qetë, nuk ju intereson të dukeni gjithmonë joshës.

7. Modele flokësh ekstravagante

Të kesh flokët në një stil ekstravagant do të thotë që je një individ artistik i ngarkuar me besim. Ju gjithashtu dëshironi vëmendjen, ju pëlqen t’i keni të gjithë sytë mbi ju, por nuk ju intereson se çfarë mendojnë të tjerët për ju.

8. Flokë të drejtuar

Nëse i drejtoni shumë flokët, kjo do të thotë se jeni të shkathët dhe perfeksionist. Ju dëshironi që gjithçka që bëni të jetë më e mira që mund të arrini. Ju pëlqen gjithashtu të keni kontroll mbi situatat.

9. Flokë kaçurrelë

Kaçurrelat nënkuptojnë që ju jeni një individ argëtues dhe i shkujdesur. Ju nuk shqetësoheni që flokët tuaj të duken 100% të përsosur gjatë gjithë kohës. Ju jeni një shpirt i qetë.

10. Topuz

Të kesh një topuz, qoftë mbi kokë apo i kapur lirshëm në pjesën e pasme të kokës, do të thotë që je me klas, por gjithashtu dëshiron të jesh praktike duke i mbajtur flokët jashtë fytyrës. Nuk keni frikë të fshiheni dhe jeni një person i ndershëm.