Celebrities Film & Tv Gossip Showbiz

Chris Rock dhe pasojat e shuplakës së Will Smith! Mikesha e ngushtë zbulon detaje të reja…

Shuplaka e Will Smith ndaj Chris Rock në Oscar 2022 bëri xhiron e botës. Ishte kudo. Ishte një nga ngjarjet më tronditëse të fundit për shkak të gjithçkaje që pasoi. Debat publik, sanksione për aktorin legjendar amerikan… po Chris Rock? Çfarë ndodhi me të, fizikisht apo mendërisht? Epo, pasojat e atij episodi tek prezantuesi i asaj mbrëmje gala kanë filluar të bëhen të qarta.

Gjithçka shpërtheu kur aktori dhe komediani Chris Rock bëri një koment për Jada Pinkett Smith, të cilin bashkëshorti i saj, Will Smith, e mori shumë seriozisht. Ai u ngrit nga vendi, doli në skenë dhe e goditi në fytyrë. Ka kaluar një vit e gjysmë… dhe larg nga situata, thashethemet dhe gjithçka tjetër vazhdon ende.

Ka ende efekte të atij veprimi që do të hyjnë në historinë e kinemasë… dhe më gjerë për ndikimin social që prodhoi. Ishte Leslie Jones, mikesha e Rock-ut, e cila shtë gjithashtu një aktore dhe komediane, raportoi se Chris Rock kishte përdorur trajtim psikologjik për të kapërcyer atë që kishte ndodhur. Për më tepër, Rock iu desh të ndiqte terapinë i shoqëruar nga vajzat e tij, Lola dhe Zahra, për disa kohë. Jones për revistën People u shpreh:

Kjo ishte poshtëruese. Me të vërtetë e preku atë. Njerëzit duhet të kuptojnë se vajzat e tij dhe prindërit e tij e panë atë. Atij ju desh të shkonte në terapi me vajzat e saj.

Smith duhet t’i kishte kërkuar falje Rock-ut para përfundimit të mbrëmjes, kur mori çmimin e aktorit më të mirë për interpretimin e tij në King Richard, siç e kupton Leslie Jones. Por ai nuk e bëri. Chris Rock foli përsëri për këtë çështje një vit më vonë. Ai e bëri këtë në një film special për Netflix dhe pa filtra, duke sulmuar interpretuesin për veprimet e tij.