Celebrities Gossip

Eksperti mbretëror mohon akuzat ndaj Princit William, ai nuk bën asgjë kundër Harry!

Nuk ka asnjë mundësi që Princi William të kishte informuar qëllimisht kundër vëllait të tij Princ Harry në media, ka thënë një ekspert mbretëror. Në fillim të kësaj jave, u shfaq pjesa e dytë e një dokumentari të diskutueshëm të BBC për marrëdhëniet e William dhe Harry me median.

I quajtur “The Princes and The Press” dhe i prezantuar nga Amol Rajan, ai u zhyt në përçarjen në rritje të vëllezërve dhe kohën që çoi në largimin e Harry dhe gruas së saj Meghan Markle si anëtarë të familjes mbretërore. Episodi i parë javën e kaluar thuhet se kishte zemëruar familjen mbretërore pasi përfshinte sugjerime se histori negative rreth Meghan u zbuluan nga oborrtarët dhe se kishte konkurrencë midis familjeve përkatëse të William dhe Harry.

Duke folur në “The Royal Beat” të True Royalty TV, eksperti mbretëror dhe biografi Duncan Larcombe tha se William thjesht nuk do të bënte qëllimisht asgjë kundër vëllait dhe kunatës së tij. Ai tha:

Mund t’ju them se, për sa më përket mua, nuk ka asnjë mënyrë që Princi William të informojë qëllimisht kundër vëllait të tij. Ai thjesht nuk do ta bënte.

Një nga çështjet kryesore me dokumentarin e BBC-së është fakti se ata nënvlerësojnë se sa një temë e ndjeshme është për Princin William që vëllai dhe kunata e tij Meghan kanë akuzuar familjen për informimin kundër tyre dhe lejimin e qëllimshëm të historive që nuk janë të vërteta rreth Meghan të qarkullojnë.