Celebrities Film & Tv

Jo vetëm në filmat e Marvel por një hero edhe në jetën reale/E vërteta pas aksidentit të Jeremy Renner!

Në fillim të vitit 2023, Jeremy Renner përjetoi një frikë të madhe, duke pësuar një aksident të rëndë kur u përplas nga një borëpastruese, duke e lënë atë në gjendje kritike dhe me 30 kocka të thyera. Për fat të mirë, aktori i ‘Hawkeye’ tani është në shtëpi dhe në proces rikuperimi, i cili mund të zgjasë rreth dy vjet.

Autoritetet kanë nisur hetimet për këtë aksident të rëndë që kur ka ndodhur dhe tashmë kanë zbuluar disa detaje në një raport. Gjetjet e tyre tregojnë se aktori i njohur është goditur nga borëpastruesi teksa përpiqej të shpëtonte nipin e tij. CNN ka pasur akses në këtë raport që shpjegon se 52-vjeçari kalifornian po largonte borën nga ferma e tij në mënyrë që nipi i tij të dilte prej andej me kamionin e tij. Renner ndaloi borëpastrimin kur vuri re se ajo filloi të “rrëshqiste anash” dhe “rrotullohej teposhtë”, por ai nuk e kishte vendosur frenin e parkimit. Sherifi i Nevadës raportoi se:

Sapo doli nga kabina, ai kuptoi se borëpastruesi ishte drejtuar drejt nipit të tij. Ai kishte frikë se do ta përmbyste, kështu që vendosi të përpiqej ta ndalonte ose ta kthente. Ai u përpoq me shumë, duke dashur të kthehej në kabinë, por “u tërhoq zvarrë nën rrotat e majta”. Borëpastruesi u rrokullis mbi të dhe vazhdoi rrugën.

Autoritetet shpjegojnë se “ndonëse borëpastruesi kishte disa probleme mekanike, besohet, bazuar në inspektimin tonë, se freni i parkimit do ta kishte penguar atë të ecte përpara” dhe se “problemet mekanike mund të kenë qenë shkaktar i këtij aksidenti”. Nipi po e ndihmonte Rennerin derisa mbërritën shërbimet e urgjencës për ta çuar me helikopter në spital.