Celebrities Gossip Showbiz

Johnny Depp reagon pas vendimit nga juria në favor të tij: “E vërteta nuk humbet kurrë!”

Gjyqi i Johnny Depp dhe Amber Heard më në fund ka përfunduar. Vendimi erdhi të mërkurën pasdite në një sallë gjyqi në Fairfax, Virginia. Juria arriti në përfundimin se Heard duhet t’i paguajë Depp 15 milionë dollarë si dëmshpërblim.

Ata zbuluan gjithashtu se ai kishte shpifur për Heard në kërkesën e saj të dytë dhe ai duhet t’i japë asaj 2 milionë dollarë.

Në një deklaratë të gjatë, Depp u shpreh kështu në reagimin e tij të parë pas këtij vendimi:

Gjashtë vite më parë, jeta ime, jeta e fëmijëve të mi, jeta e të afërmve të mi dhe gjithashtu, jeta e njerëzve që për shumë e shumë vite kanë mbështetur dhe besuar në mua ndryshoi përgjithmonë. Të gjitha sa hap e mbyll sytë. Akuza të rreme, shumë të rënda dhe kriminale u ngritën ndaj meje përmes mediave, të cilat shkaktuan një breshëri të pafund përmbajtjesh urrejtjeje, megjithëse nuk u ngritën asnjë akuzë kundër meje. Tashmë kishte udhëtuar dy herë nëpër botë brenda një nanosekondi dhe kishte një ndikim sizmik në jetën dhe karrierën time. Dhe gjashtë vite më vonë, juria ma ktheu jetën. Unë ndihem vërtet mirënjohës. Vendimi im për të ndjekur këtë çështje, duke ditur shumë mirë lartësinë e pengesave ligjore me të cilat do të përballesha dhe spektaklin e pashmangshëm mbarëbotëror në jetën time, u mor vetëm pas një mendimi të konsiderueshëm. Që në fillim qëllimi i sjelljes së këtij rasti ishte zbulimi i së vërtetës, pavarësisht nga përfundimi. Të them të vërtetën ishte diçka që ua detyroja fëmijëve të mi dhe të gjithë atyre që kanë qëndruar të palëkundur në mbështetjen e tyre për mua. Ndihem i qetë duke e ditur që më në fund e kam arritur këtë. Jam, dhe kam qenë, i pushtuar nga dashuria dhe mbështetja dhe mirësia kolosale nga e gjithë bota. Shpresoj që kërkimi im për të thënë të vërtetën do t’i ketë ndihmuar të tjerët, burra apo gra, të cilët janë gjetur në situatën time dhe që ata që i mbështesin të mos dorëzohen kurrë. Shpresoj gjithashtu që pozicioni tani të kthehet në i pafajshëm derisa të provohet fajësia, si brenda gjykatave ashtu edhe në media. Dëshiroj të falënderoj punën fisnike të gjyqtarit, anëtarëve të jurisë, stafit të gjykatës dhe sherifëve që kanë sakrifikuar kohën e tyre për të arritur në këtë pikë dhe ekipit tim të zellshëm dhe të palëkundur ligjor që bëri një punë të jashtëzakonshme duke më ndihmuar të dalë e vërteta. Më e mira nuk ka ardhur ende dhe një kapitull i ri më në fund ka filluar. E vërteta nuk humbet kurrë.