Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Travel

Ju prezantojmë me linjat ajrore më të mira në botë për vitin 2021!

Së fundmi, “AirlineRatings.com” ka publikuar përmbledhjen vjetore të transportuesve më të mirë në botë, të gatshëm për të ndihmuar fluturuesit të vendosin se cilën kompani ajrore do të zgjedhin për kthimin e tyre në qiell.

Agjencia e sigurisë së aviacionit dhe vlerësimi i produkteve me bazë në Australi përpilon çmimet e saj të përsosmërisë së linjave ajrore bazuar në kritere duke përfshirë moshën e flotës, rishikimet e pasagjerëve dhe ofertat e produkteve. Këtë vit, ekipi i redaktorëve global hodhi edhe përgjigjet e linjave ajrore COVID-19 gjithashtu.

Dhe kështu për vitin 2021, ka një hyrje të re në numrin një: “Qatar Airways” u rrit në renditje për të zënë vendin e parë, duke mundur fituesin e mëparshëm, “Air New Zealand” i cili ka kryesuar listën gjashtë herë gjatë viteve të fundit dhe ky vit erdhi në numrin dy.

Ndërkaq, ju njohim me listën e linjave ajrore më të mira në botë për vitin 2021:

1.”Qatar Airways”

2. “Air New Zealand”

3. “Singapore Airlines”

4. “Qantas”

5. “Emirates”

6. “Cathay Pacific”

7. “Virgin Atlantic”

8. “United Airlines”

9. “EVA Air”

10. “British Airways”

11. “Lufthansa”

12. “ANA”

13. “Finnair”

14. “Japan Air Lines”

15. “KLM”

16. “Hawaiian Airlines”

17. “Alaska Airlines”

18. “Virgin Australia”

19. “Delta Air Lines”

20. “Etihad Airways”

Rikujtojmë, se vendi ynë është një tokë e mbushur me plot vende të bukura, ku mund të mahnitet çdo njeri. Në një pozicion gjeografik që përfshin malet dhe detin, Shqipëria është një vend që të lë pa fjalë prej bukurisë dhe pastërtisë së plazheve të saj natyrore.