Celebrities Gossip Showbiz

Ka një arsye shumë të fortë pse Taylor Swift do të ulet së bashku me Lana del Rey në një tavolinë në Grammy!

Taylor Swift do të ulet pranë Lana del Rey në ceremoninë e ardhshme Grammy, e cila do të zhvillohet në Crypto.com Arena në Los Angeles, duke shënuar vitin e 66-të eventit madhështor dhe mjaft të rëndësishëm në botën e muzikës. Dyshja janë në mes të mosmarrëveshjes midis Universal Music Group (UMG) dhe platformës kineze të mediave sociale, TikTok, mbi të drejtat për muzikën e prodhuar pasi kontrata midis UMG dhe TikTok skadoi më 31 janar 2024.

Pra, ato do të ulen së bashku në shfaqjen e çmimeve muzikore që shumë presin që Swift të dominojë në vazhdën e turneut të saj Eras që thyen rekord dhe filmit të saj të të njëjtit turne, i cili fitoi afërsisht 250 milionë dollarë në arkë.

CBS zbuloi se dyshja do të ulen pranë njëra-tjetrës përmes Instagramit me dy karta që mbajnë emrat dhe fytyrat e tyre të lidhura në dy karrige paralele dhe të mbajtura nga një copë elastike/varg blu. Artistet janë mikesha prej kohësh, janë takuar që në vitin 2012 dhe përfaqësohen nga UMG.

Ulja e tyre mund të jetë një mesazh dhe lojë fuqie nga dyshja dhe përfaqësuesi i tyre, UMG, për t’i treguar TikTok llojin e artistëve nga të cilët po ndahen dhe llojin e ndjekësve dhe vëmendjes që do të tërheqin.