Celebrities Music Showbiz

Këngëtari i njohur latin rrezikon karrierën e tij pasi paditet nga menaxherja!

Së fundmi ndaj këngëtarit të njohur, Ricky Martin është ngritur një padi me një vlerë prej 4.3 milionë dollarësh nga ish-menaxherja e tij, Rebecca Drucker. Ajo ka punuar me Martin nga viti 2014 deri në 2018-ën dhe më pas përsëri nga 2020 në vitin 2022. Drucker po padit artistin e muzikës latine për komisione të papaguara, sipas dokumenteve ligjore të paraqitura të mërkurën në Gjykatën Qendrore të Qarkut të Los Anxhelosit që përmend akuza që mund t’i japin për fund karrierës së Martin, sipas New York Post.

Drucker vuri në dukje se ajo punoi me të në dy raste të ndara për shkak të “jetës së tij personale dhe profesionale që ishte e trazuar” dhe supozohet se e ndihmoi këngëtarin portorikan të hynte në botën e “regjistrimit të kontratave, turneve dhe marrëveshjeve të sponsorizimit dhe përpjekje të tjera profesionale”. Në padinë prej 15 faqesh pretendohet se:

Rebecca Drucker shpëtoi karrierën e Ricky Martinit. Ekziston vetëm një problem: Martin plotësisht dhe me keqdashje refuzoi t’i paguante Rebecca-s miliona dollarë komisione që ai i detyrohej asaj sipas marrëveshjes së tyre të menaxhimit. Me Rebecca-n në krah të tij, Martin bëri miliona dollarë dhe për këtë arsye i detyrohet asaj komisione të konsiderueshme.

Drucker pohoi gjithashtu në padi se këngëtari u kërcënua dhe u frikësua me një “pretendim të mundshëm për përfundimin e karrierës” në shtator 2020. Në padi pretendohet se Rebecca e këshilloi Martinin dhe solli një avokat të lartë gjyqësor për të trajtuar çështjen. Për shkak të ndihmës dhe njohurive të saj për industrinë e muzikës, vuri në dukje ajo, Martin thuhet se “doli i padëmtuar dhe vazhdoi me ringjalljen e tij profesionale”. Padia gjithashtu akuzon Martinin se ka “një mjedis pune toksik” dhe diskutoi “një incident veçanërisht të shëmtuar në Dubai që përfshin Martin dhe përfaqësuesin e tij José Vega” në vitin 2018.