Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Gossip Showbiz

Këta janë protagonistët e filmave romantikë që kanë mbetur miq të mirë!

Janë disa çifte nga filmat romantikë, që kanë lënë gjurmë në kujtimet tona. Lidhje tepër romantike, karaktere shumë të dashur dhe histori mbresëlënëse, të cilat kanë mbetur në kujtimet tona. Më poshtë, zbuloni se cilët nga çiftet më të dashur të Hollywood-it, kanë mbetur miq shumë të mirë!

1.   Mandy Moore dhe Shane West (Jamie Sullivan dhe Landon Carter, A Walk to Remember)

2. Robin Wright dhe Cary Elwes (Princess Buttercup dhe Westley, The Princess Bride)

3. Julie Delpy dhe Ethan Hawke (Céline dhe Jesse, Before Sunrise)

4. Renée Zellweger dhe Colin Firth (Bridget Jones dhe Mark Darcy, Bridget Jones’s Diary)

5. Ali MacGraw dhe Ryan O’Neal (Jenny dhe Oliver, Love Story)

6. Meg Ryan dhe Tom Hanks (Annie Reed dhe Sam Baldwin, Sleepless in Seattle)

7. Nia Vardalos dhe John Corbett (Toula Portokalos dhe Ian Miller, My Big Fat Greek Wedding)

8. Lindsay Lohan dhe Jonathan Bennett (Cady Heron dhe Aaron Samuels, Mean Girls)

9. Sandra Bullock dhe Keanu Reeves (Annie dhe Jack, Speed)

10. Demi Moore dhe Rob Lowe (Debbie dhe Danny, About Last Night)