Celebrities Gossip Showbiz

Mamaja e Beyoncé është e bindur se Jay-Z do të ishte një pronar i shkëlqyer i skuadrës së njohur të futbollit amerikan!

Tina Knowles ka konfirmuar se dhëndri i saj Jay-Z do të bëhej një pronar i shkëlqyer i NFL-së tani që ka një thashetheme se Daniel Snyder po kërkon të shesë “Washington Commanders” dhe ata që duan të blejnë nuk janë askush tjetër përveç Jay-Z, Jeff Bezos dhe aktori Mathew McConaughey. Nëna e Beyoncé foli për TMZ gjatë vizitës së saj në Los Angeles në LAX, pasi thuhet se Jay-Z u takua me miliarderin Jeff Bezos rreth një partneriteti të mundshëm për të blerë një pjesë të ekipit të Uashingtonit.

Ajo tha se nuk ishte në dijeni të asaj që u diskutua në takimin e miliarderëve, megjithatë tregoi besimin e saj të plotë në aftësitë sipërmarrëse të Jay, pasi tha me krenari nëse Snyder do të shiste pjesën e tij, Jigga do të bënte shumë. Ajo u shpreh se:

Nuk kam asnjë dyshim se çdo gjë për të cilën ata vendosin, mund ta bëjnë mirë.

Së bashku me Tina, ka të tjerë që gjithashtu besojnë se Jay-Z do të ishte një pronar i shkëlqyeshëm, si Mark Cuban ashtu edhe Shannon Sharpe komentuan në nëntor se ai do të bënte shkëlqyeshëm. Në fakt, Sharpe përmendi se do të ishte i shkëlqyeshëm për ligën, jo vetëm për ekskluzivitetin e Uashingtonit, pasi ai do të sillte njohuri të ndryshme edhe nga bota e muzikës dhe jo vetëm ajo sportive.

Nuk ka pasur ndonjë vazhdim nëse Snyder do të shesë apo jo, megjithatë, numri që u hodh rreth ishte rreth 7 miliardë dollarë dhe fjala rreth zjarrit është se as Bezos dhe as Jay-Z nuk u trembën me çmimin. Nëse Jay-Z do të bëhej pronar i NFL-së, ai do t’i bashkohej një grupi të zgjedhur muzikantësh dhe të famshëm që janë pjesërisht pronarë, për shembull, Jennifer Lopez dhe Marc Anthony zotëronin të dy një pjesë të Miami Dolphins, megjithatë, në divorcin e tyre, Marc Anthony mori të dy aksionet e tyre. Së bashku me Marc Anthony, Dolphins janë gjithashtu në pronësi të Gloria Estefan, dhe Fergie nga Black Eyed Peas, së bashku me tenistet legjendare, Venus dhe Serena Williams.