Celebrities Gossip Showbiz

Mesazhi i parë i dashurisë nga Meghan Markle për Princin Harry ishte…

Harry deklaroi në librin e tij të ri se fillimisht u takua me Meghan në Instagram, që është një mënyrë mjaft e zakonshme që një anëtar i familjes mbretërore të takojë bashkëshortin ose bashkëshorten e tyre të ardhshme. Ai pohoi se kur shfletonte burimin e tij të lajmeve, gjeti profilin e Meghan kur hasi në një foto të saj me një filtër për veshët e qenit.

Shoqja e Harry-t, Violet, kishte shpërndarë foton, gjë që e shtyu atë t’i dërgonte një mesazh menjëherë për të pyetur për identitetin e gruas enigmatike në foto. Ai ishte njeriu i shtatë që bëri të njëjtën pyetje, ia ktheu Violet. Më pas, mikaj e tij vazhdoi, duke thënë se Meghan ishte një aktore që po vizitonte Britaninë e Madhe për të parë tenisin e Wimbledon. Kur ajo e pyeti nëse do ta kishte problem të ndante emrin e tij të përdoruesit në Instagram, ai tha po.

Të nesërmen, Meghan i dërgoi princit mesazhin e mëposhtëm:

Përshëndetje! foto të bukura!

Harry pohoi në libër se shumica e fotove të tij në Instagram ishin bërë ndërsa ai po udhëtonte në Afrikë, gjë që i siguroi atij material për biseda pasi Meghan kishte qenë gjithashtu në rajon. Meghan zbuloi gjatë dokumentarit të çiftit se një foto e Harry-t duke u kujdesur për një rinocerontë të plagosur i mbeti vërtet në mendje. Ajo deklaroi se në vend të leximit të artikujve të lajmeve në internet për Harry-n, shikimi në Instagramin e tij ishte një qasje më e mirë për të vlerësuar karakterin e tij. Dhe pjesa tjetër, siç thonë ata, është histori.