Back to the Beginning Celebrities Showbiz

“Mundohemi ta mbajmë gjallë zjarrin…”/ Big Basta flet për Vesa Luma: Në fillimet tona…

I ftuar në “Back to the Beginning” ishte Big Basta, një artist shumë i dashur, një reper me stil të veçantë, i cili numëron shumë fansa. Ai kujtoi hapat e parë në muzikë dhe Top Fest, ‘shtëpinë e talenteve të reja’, siç ai i cilësoi. Ndërkohë, Big Basta u shpreh edhe për marrëdhënien e tij me Vesa Luma.

Mundohemi që ta mbajmë gjallë zjarrin që na ka pushtuar. Me lindjen e fëmijëve diçka ndryshon, por nuk zbehet. Por e dimë që e kemi njëri-tjetrin aty…

Lidhja mes dy njerëzve që i përkasin të njejtit profesion?! Big Basta komenton si më poshtë:

Në fillimet tona konkurrenca u ndjente. Kur flisnim me njëri-tjetrin, por jo. Qëkur kemi filluar ta shikojmë që të gjitha këto kritika dhe këto debate, kritika konstruktive e çonte sa më lart produktin final që ne donim…

Sa i përket rikthimit në muzikë, Big Basta u shpreh:

Nuk kam blerë ndonjëherë klikime. Nuk e di a do blija… Rikthimi në Shqipëri është një fillim i ri 100%, i vetëreformuar. Me mendime të reja, jo aty ku e kam lënë, e lashë në një fazë jo të mirë për veten time, nuk më pëlqen më fare të bëj diçka që kënaq masën…