Horoskopi

Në fillim miq pastaj të dashur, ky është parimi i këtyre shenjave të zodiakut!

Elementi i parë dhe më thelbësor që nevojitet për të ndërtuar një marrëdhënie është miqësia. Edhe nëse filloni të pëlqeni dikë, njohja me të si miq do t’ju ofrojë mundësinë për të zbuluar gjëra rreth tij që përndryshe mund të mos i kishit ditur. Në fakt, disa shenja të zodiakut preferojnë të jenë më parë miq me dikë sesa të fillojnë një lidhje pasi një miqësi do t’i lejonte ata të njihnin më mirë partnerin e tyre pa presionin e ndonjë pritshmërie romantike.

Binjakët

Binjakët janë një shenjë e shoqërueshme që beson vazhdimisht në krijimin e miqësive dhe lidhjeve të reja. Pra, të bëheni miq me dikë përpara se të takoheni me të, është thelbësore për këtë shenjë ajrore, pasi ata duan të sigurohen që partneri i tyre i mundshëm t’i shënojë të gjitha “limitet” e tyre dhe të ketë cilësi të përbashkëta, përpara se të ecin më tej në një marrëdhënie. Ata nuk do t’i besonin askujt me emocionet e tyre dhe do të dëshironin të njihnin dikë siç duhet përpara se të dashuroheshin me të.

Virgjëresha

Duke qenë një shenjë e përsosmërisë, Virgjëreshat dëshirojnë një marrëdhënie me personin më të mirë të mundshme për veten e tyre. Prandaj, ata nuk e kanë problem të bëhen miq me shumë njerëz në fillim për të parë nëse mund të jenë shokët e tyre të mundshëm në kërkimin e tyre për më të mirën. Meqenëse e urrejnë dramën dhe nuk do të argëtonin askënd që mund të kalonte kohën e tyre në një zhurmë të kotë, ata përpiqen të njohin njerëzit në një nivel autentik duke u bërë miq me ta dhe duke përcaktuar nëse qëllimet e tyre janë të pajtueshme me njëri-tjetrin.

Shigjetari

Shpirti i Shigjetarit është si një zog i lirë, i frikësuar nga të qenit i frenuar ose i bllokuar. Meqenëse përkushtimi dhe marrëdhëniet i bëjnë ata nervozë, ata zgjedhin të njohin partnerin e tyre të mundshëm si miq së pari përpara se të hyjnë në çfarëdo forme angazhimi të përkushtuar. Ata duan të jenë plotësisht të sigurt për ndjenjat e tyre për partnerin e tyre, ndërkohë që mendojnë para se të investojnë në to, në mënyrë që asnjëri prej tyre të mos humbasë kohë.