Celebrities Gossip Showbiz

Netflix më në fund do të ketë transmetim live, një projekt nga komediani Chris Rock!

Chris Rock po ndihmon Netflix të shkojë atje ku shërbimi i transmetimit nuk ka shkuar kurrë më parë, Live! Kompania e bëri njoftimin në ditën e Krishtlindjeve në Twitter me komedianin duke marrë drejtimin. “Përshëndetje, unë jam Chris Rock”, filloi 57-vjeçari, dhe stand-up-i im i ri, Selective Outrage, do të transmetohet në Netflix, drejtpërdrejt më 4 mars 2023 në orën 22:00, ora 19:00 e Paqësorit Lindor.

Kjo do të jetë hera e parë që transmetuesi, i cili kaloi nga marrja me qira e DVD në një format sipas kërkesës në 2016, ka tentuar një arritje të tillë. Specialja do të xhirohet në Baltimore, Maryland, dhe fituesi i Grammy premton se nuk do të ketë asnjë regjistrim paraprak, asnjë modifikim.

Shfaqja e humorit do të transmetohet në Amerikën e Veriut, dhe sipas njoftimit, speciali do të shihet në 190 vende përnjëherë. Chris ka premtuar se do të diskutojë më shumë rreth shuplakës famëkeqe në Oscar që mori nga Will Smith gjatë shfaqjes live, sipas Deadline.

Fituesi i Emmy-t publikoi specialen e tij të parë në Netflix, Tamborine, në 2018. Megjithatë, vendimi i fundit i Chris për të bërë një turne me komedianin kontrovers Dave Chapelle në një turne të përbashkët gjatë dhjetorit nuk ka qenë mirë me disa fansa. Njëri komentoi:

Djali që e doja më parë, por tani po bën turne me Chappelle dhe Musk? Jo faleminderit.