Celebrities Showbiz

Nick Jonas dhe Priyanka Chopra bëhen prindër për herë të parë!

Nick Jonas dhe Priyanka Chopra Jonas mirëpritën fëmijën e tyre të parë, një vajzë, nëpërmjet një surrogate të shtunën, më 15 janar. Në lidhje me këtë lajm shumë të bukur nuk mund të mos mungonte edhe reagimi i Priyanka-s e cila u shpreh në Instagram duke thënë:

Ne jemi të lumtur të konfirmojmë se kemi mirëpritur një fëmijë përmes një nëne surrogate. Ne kërkojmë me respekt për privatësi gjatë kësaj kohe të veçantë, ndërkohë që fokusohemi te familja jonë.

Aktorja dhe muzikanti i “Jonas Brothers” u martuan në dy ceremoni magjepsëse në Pallatin Umaid Bhawan në Jodhpur, Indi, para 225 të ftuarve.

Ndërsa çifti i lumtur u martua për herë të parë në Jodhpur, ata patën dy ceremoni gjatë pesë ditëve një hindu dhe një e krishterë për të nderuar secilën prej kulturave të tyre, të cilat i përzien gjatë çdo feste.

Gjatë të dy ceremonive, Nick pranoi se ishte i befasuar kur pa se sa të ngjashme janë fetë e ndryshme në të vërtetë dhe vetë ceremonitë kanë shumë zemër. Priyanka është shprehur e hapur për entuziazmin e saj për çështjen e mëmësinë.

Në 10 vjet, unë patjetër dua të kem fëmijë. Do të thotë, do të ndodhë në 10 vitet e ardhshme. Epo, shpresojmë, më herët se kaq. Unë jam shumë i dhënë pas fëmijëve dhe dua të jem në gjendje ta bëj këtë.

Priyanka gjithashtu tha për “InStyle” në muajin qershor të vitit 2019 se fëmijët ishin definitivisht në horizontin kur ishte koha e duhur. Fëmija i porsalinduri i Nick dhe Priyanka i bashkohet një treshe kushërinjsh për të luajtur, duke përfshirë vajzat e Kevin Jonas, Valentina Angelina dhe Alena Rose, plus vajzën e Joe Jonas dhe Sophie Turner, Willa të cilën ata e mirëpritën më 22 korrik 2020.

Ndërsa është e qartë se marrëdhënia e Nick dhe Priyanka ka mbetur e qëndrueshme që kur ata filluan të takohen në vitin 2018, çifti nuk ka frikë të tallen me njëri-tjetrin.