Celebrities Music

Një lajm i keq për të gjithë fansat e Céline Dion! Turneu i saj botëror anulohet për një arsye shumë të fortë!

Së fundmi Céline Dion është duke marrë një pushim nga rrugëtimi i saj teksa po shërohet nga një problem shëndetësor. Fituesja pesë herë e çmimit “Grammy”, anuloi pjesën e mbetur në Amerikës së Veriut të turneut të saj Botëror “Courage”, i cili ishte planifikuar për 9 mars deri më 22 prill, duke vënë në dukje se ajo po trajtohet për spazma të rënda dhe të vazhdueshme të muskujve në një deklaratë që ndau të shtunën në faqen e saj të internetit.

Unë me të vërtetë shpresoja se do të isha mirë të shkoja deri tani, por duhet të jem më e duruar dhe të ndjek regjimin që mjekët e mi më përshkruajnë. Ka shumë organizim dhe përgatitje që shkon në shfaqjet tona dhe kështu ne duhet të marrim vendime sot që do të ndikojnë në planet tona dy muaj më vonë. Do të jem shumë e lumtur të kthehem me shëndet të plotë, si dhe të gjithë ne që po e kalojmë këtë pandemi dhe mezi pres të rikthehem përsëri në skenë. Ndërkohë, jam prekur shumë nga të gjitha fjalët e inkurajimit që të gjithë po më dërgojnë në mediat sociale. Ndjej dashurinë dhe mbështetjen tuaj dhe kjo do të thotë sa bota për mua.

Ajo më parë performoi 52 shfaqje në të gjithë Amerikën e Veriut për turneun, i cili u ndërpre me fillimin e pandemisë së COVID-19 në muajin mars të vitit 2020. Turneu do të rifillojë në maj me pjesën evropiane dhe të Lindjes së Mesme.

Dion më parë e zhvendosi rezidencën e saj të re në Las Vegas, e cila fillimisht ishte vendosur të hapej në “Theatre at Resorts World” në nëntor. Ajo përmendi gjithashtu spazmat e saj të muskujve, të cilat e pengojnë atë të performojë dhe mbetet nën trajtim nga ekipi i saj mjekësor. Këngëtarja kanadeze shprehu entuziazmin e saj për të shkuar në turneun e saj të parë të koncerteve në më shumë se një dekadë gjatë një ngjarjeje në Facebook Live që shpalli shfaqjet në prill 2019.

Është koha për një ndryshim; koha për të dalë dhe për të performuar. Shumë njerëz erdhën tek ne, por tani ne me të vërtetë mendojmë se është koha që ne të shkojmë dhe t’i shohim ata. Kështu që jam jashtëzakonisht e emocionuar për të bërë turneun botëror.