Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Food & Drink

Këto restorante kanë ushqimin dhe pamjen më të pazakontë në botë!

Kur zgjedhim për të drekuar apo darkuar diku padiskutim që ushqimi ka shumë rëndësi, por nuk mbetet pas as vendi ku ndodhet. Në përpjekjet për të befasuar dhe kënaqur vizitorët e tyre, pronarët e restoranteve zgjedhin vende interesante si brenda maleve, në fund të oqeanit, madje edhe në kështjellat e akullit. Të hash vakte në këto vende nuk ka të bëjë vetëm me të ngrënët, por edhe të marrësh një përvojë unike që nuk mund të krahasohet me një vizitë të thjeshtë në një lokal afër shtëpisë.

Ja disa nga restorantet me pjatat e pazakonta në vendet e pazakonta.

Ujëvara e Labassin, Filipine
Grotto, Tajlandë
Restorant Akulli, Finlandë
13 Restaurants Where Food Is Not the Main Attraction
Restorante Nyotaimori, Japoni
13 Restaurants Where Food Is Not the Main Attraction
Karvansaray, Azerbajxhan
13 Restaurants Where Food Is Not the Main Attraction
Grotta Palazzese, Itali
Restorant Colonial Tramcar, Australi

 

Ithaa, Maldivet
Le Panoramic, Francë
Restorant Rock, Zanzibar, Tanzani
13 Restaurants Where Food Is Not the Main Attraction

 

Cilin nga këto restorante do të dëshironit të vizitonit?