Celebrities Gossip Showbiz

Nuk e kuptojmë se çfarë qëllimi ka/Kanye West fyen rëndë në transmetim live Presidentin e SHBA, Joe Biden!

Bëmat e tij nuk kanë fund! Së fundmi Kanye West ka kritikuar Presidentin Biden për mos konsultimin me Elon Musk dhe për përdorimin e fjalëve të ndyra, duke thënë se Presidenti është “i dalë në pension”. Ye sulmoi presidentin gjatë intervistës së tij me Piers Morgan, duke thënë se ai kishte të drejtë të përdorte fjalët dhe gjuhë të tjera fyese për shkak të “shqetësimeve të shëndetit mendor”.

Është interesante të theksohet se pavarësisht këtyre problemeve, Kanye ishte plotësisht i vetëdijshëm se sharja do të ishte fyese.

Ye më tej e turpëroi veten në të njëjtën intervistë duke u përpjekur të shpjegonte komentet e tij të fundit antisemitike duke i thënë Piers se ai dëshiron vetëm të vrasë hebrenjtë që i kanë bërë keq. Reperi u shfaq në emisionin e Piers Morgan dhe duket se ai priste një përgjigje më miqësore nga drejtuesi sesa ajo që ndodhi në të vërtetë. Ye pyetet nëse komentet e tij antisemitike ishin raciste, dhe ai përgjigjet se ishin. Kur Morgan e shtyu Kanye-n, reperi u përgjigj duke thënë se po kërkonte hebrenj që i kishin bërë keq dhe me të cilët donte të shkonte në “death con 3”. Ai u ofroi vetëm një “falje” hebrenjve të tjerë që nuk e meritonin atë.  Howard Stern, i cili tha në emisionin e tij të mërkurën: “Nëse ai është aq i sëmurë mendor, pse nuk caktojnë një kujdestar për paratë e tij siç bënë me Britney Spears të varfër”, nuk pajtohet me pohimin e Ye se ai merr një leje për shkak të shëndetin e tij mendor.