Celebrities Gossip Showbiz

Nuk na e priste mendja, Kourtney Kardashian është një nënë strikte kur bëhet fjalë për ushqimin!

Kourtney Kardashian shkaktoi bujë mes fansave të saj të mërkurën pasi zbuloi se refuzon të lejojë djalin e saj 12-vjeçar Mason të hajë patate të skuqura.

Në një intervistë me WSJ Magazine, 43-vjeçarja u shpreh mbi vendimin e saj të rreptë gjatë një diskutimi rreth zakoneve të të ngrënit të fëmijëve të saj. Ylli i Hulu diskutoi se si ajo i privon fëmijët e saj nga disa ushqime pasi kishte ngrënë patatet e skuqura gjatë gjithë fëmijërisë së saj.

Sot isha duke kaluar një takim personal me djalin tim Mason dhe ai tha, ‘Mami, më duhen patatet e skuqura McDonald’s sot, të lutem. Ka kaluar një vit që nuk i kam pasur ato’, unë i thashë: Sot nuk është dita, më fal.

Ndërkohë, fansat në Twitter ishin më pak të impresionuar me një shkrim:

Fëmijët e saj ndoshta do të zhvillojnë zakone të çrregullta të të ngrënit dhe ndihem shumë keq për ta.

Një tjetër komentoi:

Kjo është kaq e pashëndetshme dhe e rrezikshme për fëmijët e saj.

Një e treta shtoi:

Kourtney K sapo bëri të gjithë këtë intervistë rreth ushqimit dhe refuzimit të patateve të skuqura të djalit të saj Mason.