Celebrities Gossip Showbiz

Pas 28 vitesh martesë, prindërit e Miley Cyrus i japin fund lidhjes së tyre!

Prindërit e këngëtares së njohur Miley Cyrus i kanë dhënë fund martesës së tyre për herë të tretë. Tish Cyrus bëri kërkesë për divorc nga partneri i saj Billy Ray Cyrus më 6 prill pas 28 vitesh martesë. Aktorja dhe producentja përmendi dallimet e papajtueshme si arsyen e ndarjes dhe pretendoi se ajo nuk ka jetuar me 60-vjeçarin që nga shkurti 2020. Tish i kërkoi gjykatës të bënte një shpërndarje të barabartë të pasurive të tyre dhe një ndarje të drejtë të borxheve të tyre martesore.

Dyshja tha në një deklaratë për ‘People’ se:

Pas tridhjetë vitesh, pesë fëmijë të mrekullueshëm dhe një jetë kujtimesh, ne kemi vendosur të shkojmë në rrugët tona, jo me trishtim, por me dashuri. Ne jemi rritur së bashku, kemi krijuar një familje për të cilën mund të jemi krenarë dhe tani është koha për të krijuar rrugët tona. Ne do të jemi gjithmonë familje dhe mezi presim një përvojë të përbashkët si miq dhe prindër. Ne nuk e kemi marrë këtë vendim lehtë apo shpejt, por me kaq shumë gjëra që po ndodhin në botë, ne donim të siguronim njëfarë qartësie dhe mbylljeje, në mënyrë që të mund të mbetemi të fokusuar në atë që është e rëndësishme.

Billy Ray ishte i pari që bëri kërkesë për divorc në vjeshtën e vitit 2010, por ai e tërhoqi kërkesën disa muaj më vonë, duke thënë se donte të vazhdonte martesën. Më pas në vitin 2013, Tish ishte ajo që bëri kërkesën, por çifti u pajtua vetëm 10 ditë më vonë. Dyshja tha në atë kohë se:

Të dy u zgjuam dhe kuptuam se e duam njëri-tjetrin dhe vendosëm që duam të qëndrojmë së bashku. Ne të dy shkuam në terapinë e çifteve, diçka që nuk e kemi bërë në 22 vjet që jemi bashkë dhe kjo na afroi më shumë dhe e hapi vërtet komunikimin tonë në mënyra të mahnitshme.

Në vitin 2017, divorci u anulua. Rikujtojmë se përveç 29-vjeçares Miley, dyshja kanë edhe katër fëmijë të tjerë. Artisti gjithashtu ndan djalin Christopher me ish-të dashurën, Kristin Luckey. Ai ishte i martuar më parë me Cindy Smith nga viti 1986 deri në 1991.