Celebrities Gossip Showbiz

Pas fitores së Johnny Depp, avokatët e Amber Heard kërkojnë anulimin e vendimit të gjyqit!

Avokatët që përfaqësojnë aktoren Amber Heard kanë bërë një kërkesë zyrtare që vendimi në rastin e saj kundër Johnny Depp të hidhet poshtë.

Në një memorandum prej 43 faqesh të depozituar të premten (1 korrik), avokatët e zonjës Heard argumentuan se vendimi përfundimtar duhet të lihet tërësisht mënjanë, së bashku me 10 milionë dollarët që ajo u urdhërua t’i paguante Depp-it si dëmshpërblim. Ekipi ligjor ka kërkuar një gjykim të ri, duke thënë se vendimi nuk është i mbështetur me prova.

“Z. Depp nuk paraqiti asnjë provë që zonja Heard nuk ishte abuzuar,” shkruajnë avokatët. Prandaj, zoti Depp nuk i ka plotësuar kërkesat ligjore për keqdashje faktike dhe vendimi duhet të anulohet. Një nga avokatët e Heard-it, Elaine Bredehoft, tha se ekipi ligjor i Depp-it e mbështeti çështjen e tij vetëm mbi një teori shpifjeje nga implikimi dhe se ata braktisën çdo pretendim se deklaratat e zonjës Heard ishin në të vërtetë të rreme.

Heard u gjet përgjegjëse për tre pretendime për shpifje pas gjyqit që përfundoi në fillim të qershorit. Ekipi ligjor i aktores pretendoi gjithashtu se një juri nuk i ishte nënshtruar verifikimit të duhur dhe i kërkoi gjykatës të hetonte shërbimin e pahijshëm të jurisë, ndërsa pyeti nëse individi duhej të ishte pranuar në juri në radhë të parë. Ata pretendojnë se juristi ka lindur në vitin 1970, pavarësisht se zyrtarët e gjykatës e kanë renditur vitin e lindjes si 1945.

Kjo mospërputhje ngre pyetjen nëse Juror 15 mori në të vërtetë një thirrje për detyrën e jurisë dhe ishte verifikuar siç duhet nga gjykata për të shërbyer në juri.