Lifestyle Love & Sex Sex

Për ju aventurierët, disa këshilla për seksin në plazh për ta bërë eksperiencën më unike!

Në filma, kur një çift bën seks në plazh, është gjithmonë spontan, romantik, pothuajse magjik. Por le të jemi realist, nëse përpiqeni ta bëni këtë, ka të ngjarë të përfundoni me rërë aty ku nuk është menduar të jetë… Kjo nuk do të thotë që ju nuk mund të bëni seks në plazh, por thjesht do të thotë që duhet të përgatiteni përpara se të hidhni këtë hap. Këto këshilla të miratuara nga ekspertët do t’ju ndihmojnë të siguroheni që seksi në plazh të jetë me të vërtetë argëtues…

Gjeni një plazh privat dhe të izoluar

Kjo mund të duket e qartë, por sa më i izoluar, aq më mirë, kështu që vërtet mund të lirosh veten dhe të shmangësh dikë që të kalojë aty pranë. Në varësi të vendndodhjes tuaj, mund t’ju duhet të prisni derisa të bjerë nata që plazhi të pastrohet nga njerëzit, por nuk ka asgjë më të mirë se të bësh dashuri nën dritën e hënës, apo jo?

Vishni diçka që është e lehtë për t’u hequr

Ju dëshironi të zgjidhni një veshje që është seksi, sigurisht, por gjithashtu dëshironi që ajo të jetë funksionale. Ekspertët rekomandojnë një palë pantallona të shkurtra elastike.

Zgjidhni me mençuri vendin tuaj të seksit në plazh

Kërkoni për një zonë që është e pastër nga mbeturinat dhe relativisht e niveluar. Dhe sigurohuni që jeni mjaft larg oqeanit, kështu që batica nuk do t’ju rrokullisë papritur.

Gjeni kohë për paralojë

Vetëm për shkak se jeni duke bërë seks në plazh nuk do të thotë që ju duhet të kënaqeni me pak. Në vend të kësaj, ekspertët sugjerojnë të mbuloni veten dhe partnerin tuaj me një peshqir dhe të eksploroni trupat e njëri-tjetrit. Lëreni imagjinatën tuaj të shfrenohet! Në fakt, ata sugjerojnë dhe seksin oral si një formë kënaqësie dhe pa tërhequr shumë vëmendjen.

Gjeni pozicionin e duhur

Jo të gjitha pozicionet e seksit mund të eksplorohen kur jeni në plazh. Për të shmangur rërën në vende të padëshiruara, ekspertët rekomandojnë “pozicionet ku organet tuaja gjenitale janë më larg nga rëra, si ‘doggy style'”. Ky nuk është saktësisht pozicioni më i mirë për të shmangur vëmendjen, kështu që i leverdisshëm është dhe pozicioni sikur po përgatiteni të bëni një sy gjumë, duke gjetur ritmin që funksionon më mirë për të dy.

Nëse dikush kalon pranë, mos u frikësoni

Ky është momenti kur peshqiri është vërtet i dobishëm. Sapo të vini re se dikush po afrohet, sigurohuni që jeni të mbuluar dhe silluni sa më normal, duke marrë parasysh situatën. Nëse jeni duke bërë seks oral, atëherë ndaloni dhe në vend të kësaj vendoseni kokën në barkun ose kofshët e partnerit tuaj. Nëse jeni duke kryer marrëdhënie, atëherë ndaloni dhe në vend të kësaj përqafohuni. Askush nuk do të jetë aq i zgjuar sa ta kuptojë…