Celebrities Film & Tv Showbiz

Personazhi i Amber Heard në trailerin e ri të filmit “Aquaman” shfaqet sa hap e mbyll sytë…

Personazhi i Amber Heard pati një rol të madh në filmin e vitit 2018 “Aquaman”. Por në trailerin e filmit të ardhshëm “Aquaman and the Lost Kingdom”, personazhi i saj, Mera, shfaqet vetëm për disa sekonda. Filmi i ri e gjen atë duke ripërsëritur rolin e saj. Ashtu si Jason Momoa, i cili luan si Arthur Curry, i njohur si Aquaman. Një histori dashurie mes personazheve të tyre u shfaq në filmin e parë. Në vazhdim, Aquaman tregon se tani është baba.

Heard u mbyll në një betejë ligjore me ish-bashkëshortin e saj, aktorin tjetër Johnny Depp në verën e vitit 2022. Depp e paditi Heard-in për gjoja shpifjen e tij në një shkrim të vitit 2018 për Washington Post, në të cilin ajo e përshkroi veten si një “figurë publike që përfaqëson abuzimin në familje”. Ndërsa Depp nuk u përmend në artikull, ai pretendoi se kjo i kushtoi atij role fitimprurëse aktrimi. Heard ngriti një kundërpadi dhe pretendoi në dëshmi se Depp duke i quajtur pretendimet e saj për abuzim në familje gjatë martesës së tyre një “mashtrim” rezultoi në zvogëlimin e rolit të saj në “Aquaman 2”. Heard dëshmoi:

Kam luftuar shumë për të qëndruar në film. Më dhanë një skenar dhe më dhanë versione të reja të skenarit. Ata në thelb hoqën një grup nga roli im.

Në një intervistë për EW të botuar këtë javë, James Wan, i cili drejtoi si origjinalin ashtu edhe vazhdimin, tha se plani për vazhdimin ishte gjithmonë të fokusohej më pak në personazhin e Mera-s dhe më shumë në personazhin e Orm, të luajtur nga Patrick Wilson. Wan tha:

Gjithmonë ua tregoja këtë të gjithëve që nga fillimi. Aquamani i parë ishte udhëtimi i Arthur-it dhe Mera-s. Filmi i dytë do të ishte gjithmonë Arthur dhe Orm. Pra, i pari ishte një film aksion-aventurë romantike, i dyti është një film aksion-aventure bromance. Do ta lëmë me kaq.

“Aquaman and the Lost Kingdom” është planifikuar të shfaqet në kinema më 20 dhjetor.