Celebrities Showbiz

Princi Harry mendon se shumë gjëra do të ishin krejtësisht ndryshe nëse Princesha Diana do të ishte gjallë!

Princi Harry po bëhet kryefjala e mediave online në të gjithë botën sepse kohët e fundit pas publikimit të dokumentarëve të tij në Netflix “Harry & Meghan” dhe publikimit të librit të tij “Spare”. Detajet e marrëdhënieve të acaruara midis Harry-t dhe pjesës tjetër të familjes mbretërore vazhdojnë të shpërndahen, dhe në librin e tij, ai pretendoi se vëllai i tij Princi William e kishte sulmuar fizikisht.

Harry së fundmi u shfaq në “Late Show” me Stephen Colbert për të promovuar librin e tij të ri, ku prezantuesi e pyeti nëse mendonte se gjërat do të ishin ndryshe nëse nëna e tyre e ndjerë, Princesha Diana, do të ishte ende pranë. Colbert e pyeti Harry-n se:

Nëse nëna juaj do të ishte ende gjallë, a mendoni ndonjëherë se si mund ta përballonte këtë moment?

Harry zgjodhi t’i përgjigjej duke thënë se:

Ne nuk do të kishim arritur në këtë moment. Është e pamundur të thuhet se ku do të ishim tani, ku do të ishin ato marrëdhënie tani, por nuk ka mundësi që distanca mes vëllait tim dhe mua të jetë e njëjtë.

Në një tjetër ‘talk show’ popullor, “Good Morning America”, Harry deklaroi se nëna e tij do të dëshpërohej po të shikonte se si është marrëdhënia e vëllezërve aktualisht.

Unë mendoj se asaj do t’i thyhej zemra që përfundoi aty kështu. 

Ai gjithashtu pranoi se ndihet gjithnjë e më i afërt me nënën e tij për shkak të trazirave që kanë ndodhur së fundmi.

Unë e kam ndjerë atë më shumë në dy vitet e fundit sesa në 30 vitet e fundit.