Celebrities Gossip Showbiz

Pushohet çështja e artistes së njohur për ngacmim seksual kundër Jason Derulo!

Së fundmi është bërë e ditur se padia e ngritur kundër këngëtarit të njohur Jason Derulo është pushuar për arsye teknike, por nuk ka përfunduar ende. Revista e njohur PEOPLE mundi të konfirmojnë se padia e artistes Emaza Gibson e paraqitur në muajin tetor të vitit 2023 kundër Derulo, duke pretenduar se ai i dha fund marrëdhënies së tyre të punës dhe se këngëtari nënshkroi me atë një marrëveshje me qëllimin për të pasur marrëdhënie seksuale, u hodh poshtë nga gjykatat e Los Anxhelosit të martën, më 16 prill.

Sipas avokatit të Gibson, Ron Zambrano, gjyqtari i Kalifornisë ra dakord për një ndryshim të vendit të ngjarjes, kështu që paditësja dhe ekipi i saj ligjor planifikojnë të rikthehen në New York City.

“Ky rast është ende shumë i rëndësishëm,” tha Zambrano në një deklaratë për PEOPLE.

Akuzat kundër Derulo nga zonja Gibson mbeten të pandryshuara dhe ne mbetemi të përkushtuar për ta mbajtur atë përgjegjës për sjelljen e tij të dënueshme dhe të paligjshme. Padia do të rikthehet në Nju Jork dhe ne synojmë plotësisht të fitojmë.

Sipas Rolling Stone, gjatë seancës dëgjimore të së martës, gjyqtari vendosi në favor të një ndryshimi të vendit sepse kontratat e nënshkruara Gibson me Derulo dhe Atlantic Records në 2022 ranë dakord që çdo mosmarrëveshje e mundshme do të trajtohej në gjykatat e qytetit të Nju Jorkut duke përdorur ligjin e shtetit të Nju Jorkut.

Në padinë e depozituar në tetor të vitit të kaluar, e cila u mor nga PEOPLE, Gibson paditi për ngacmim seksual, shkelje të kontratës, ndërprerje të paligjshme hakmarrëse dhe më shumë, duke pretenduar se këngëtari i premtoi “me qëllim të keq” suksesin e saj. Derulo i ka mohuar akuzat dhe një përfaqësues i artistit ndau një deklaratë për PEOPLE menjëherë pas ngritjes së padisë, duke i quajtur akuzat “të rreme dhe lënduese”.