Celebrities Film & Tv Horoskopi Magazine

Shenjat e horoskopit të aktorëve të “Titanic” tregojnë më shumë rreth mënyrës se si është realizuar filmi!

Ju shikoni një film dhe e gjeni veten duke njohur sjelljet e personazheve përmes mjedisit tuaj shoqëror. Ju thoni “Epo Brandon i pëlqen George” dhe duket e njohur. Kjo mund të jetë për shkak se Brandon dhe George kanë të njëjtën shenjë të zodiakut. E keni menduar ndonjëherë? Ne me siguri e bëjmë!

Pas shumë konsiderate, vendosëm të shikojmë edhe një herë filmin e dashur të viteve ’90 TITANIC dhe të kuptojmë në bazë të sjelljes se cilat janë shenjat e zodiakut personazhet kryesore. Lexoni më poshtë dhe shpresojmë të jeni dakord me ne!

Kate Winslet

Leonardo di Caprio

Jack, protagonisti i filmit, ishte një Shigjetar spontan. Për shkak se fitoi një biletë për anijen, vendosi që të lërë gjithë jetën dhe të udhëtojë në anën tjetër të botës, pa asnjë qindarkë me vete kështu për qejf. Gjithashtu marrëdhënia e tij me Rozën ishte një aventurë dhe ai e jetoi atë në maksimum, derisa Rose vendosi ta ngrinte, fjalë për fjalë.

Kathy Bates

Margaret ishte një grua e pasur. Ajo dinte si t’i bënte të tjerët të ndiheshin mirë me veten e tyre, por edhe si t’i vendoste në vendin e tyre kur gabonin. Ajo ishte e vetmja që e bindi varkëtarin të kthehej në anije dhe të kërkonte të mbijetuarit. Shembull tipik i Ujorit.

Billy Zane

Calendon, i fejuari i Rozës, ishte një Akrep. Perfekte. Ju e dini dhe ne e dimë pse.

Francis Fisher

Ruth, nëna e Rozës, me sa duket ishte një Bricjap. Ajo ishte e fiksuar pas statusit. Gjithçka duhej bërë në një mënyrë të caktuar dhe sjellja e gjithë familjes dhe jo vetëm duhej të kishte miratimin e saj. Gjithashtu të mos harrojmë se si paratë luajtën një rol shumë të rëndësishëm në jetën e saj.