Celebrities Gossip Showbiz

Shpërthen ish-balerina e Shakira-s: “Më nxori nga dhoma e zhveshjes topless”!

Ditët e fundit kanë dalë dëshmi të ndryshme duke dhënë detaje për sjelljen e Shakira-s në vendin e punës. Disa prej tyre nënvizojnë karakterin e saj krenar dhe mungesën e ndjeshmërisë me punëtorët e saj. E fundit është ajo e Jenni Garcia-s, balerinës që bashkëpunoi me këngëtaren kolumbiane, e cila është ankuar për trajtimin e artistit ndaj saj në një intervistë për kanalin ‘La Saga’ në YouTube.

Balerina ishte shumë e prerë dhe këmbënguli se nuk e priste këtë nga një artiste e klasit botëror si Shakira. Ajo tha:

Kam bërë 12 shfaqje me të dhe ajo nuk më ka paguar. Do të kisha punuar me të pa më paguar ajo, por mënyra se si na trajtoi ne valltarët…”, tha ajo. Jenni Garcia më pas ka rrëfyer disa nga episodet më të diskutueshme që kishte përjetuar me kolumbianin. Ajo më nxori nga dhoma e zhveshjes topless.

Shakira, sipas versionit të balerinës, nuk tregoi asnjë takt me disa anëtarë të ekipit të saj.

Ajo më nxori nga dhoma ime e zhveshjes dhe unë isha topless. Ajo gjithashtu hyri në tualetin tonë sepse e saj ishte thyer dhe stafi i sigurisë na nxorri jashtë. Kur doli ajo nuk na falenderoi as. Unë fola me sigurimin për të marrë të na lejojnë të hyjmë.Kam humbur respektin për Shakira-n.

Pavarësisht gjithçkaje, ajo nuk ka ngurruar ta cilësojë Shakirën si një artiste të madhe. Megjithatë, ajo ka pohuar se ka punuar me të mëdhenj të tjerë në industrinë e muzikës dhe nuk e ka përjetuar kurrë këtë:

Ajo nuk na falenderoi, na ktheu fytyrën dhe na hoqi nga skena. Për shkak të shumë prej tyre. gjërat, kur e takova ballë për ballë, humba respektin për të.