Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Gossip

Si duken të famshmit që kanë “rrëmbyer” zemrat e miliona njerëzve për dekada të tëra!

Shumë nga të famshmit kanë punuar në industri për vite me radhë, me talentet e tyre që u lejojnë të plaken me hijeshi në sy të publikut. Duke u rritur e duke kaluar vitet ne jemi kënaqur t’i shikojmë në ekranet tona dhe t’i shohim sot na bën edhe më të lumtur.

Hidhni një vështrim në të famshmit më ikonikë mbi 70-vjeç që kanë rrëmbyer zemrat tona për një kohë shumë të gjatë.

1. Jane Fonda — 83-vjeçe

2. Robert De Niro — 78-vjeç

3. Betty White — 99-vjeçe

4. Alfredo James Pacino — 81-vjeç

5. Meryl Streep — 72-vjeçe

7. Angela Lansbury — 95-vjeçe

8. Donald Sutherland — 86-vjeç

9. Judi Dench — 86-vjeçe

10. Clint Eastwood — 91-vjeç

11. William Shatner — 90-vjeç

Të famshmit kujdesen mirë për veten e tyre dhe kështu arrijnë të qëndrojnë në formë dhe të duken tërheqës edhe në moshën 50, 60, apo 70-vjeç. Për të mos përmendur pamjen në rininë e tyre. Shumë prej tyre dukeshin aq të bukur sa mund t’i mbanim sytë përgjithmonë te ta.

Ne vendosëm të kujtojmë se si dukeshin 19 burra të famshëm kur ishin më të rinj. Ata padyshim që kanë “thyer” shumë zemra vajzash, kjo është pak po e sigurt! Ndërkaq, në këtë link ju prezantojmë me disa prej tyre.

Rikujtojmë, se në llogaritë e tyre në mediat sociale, aktorët dhe muzikantët e famshëm vazhdojnë të dëshmojnë se mund të dukeni tërheqës në çdo moshë edhe nëse jeni në të 60-at. Ne i admirojmë trupat e këtyrë burrave që janë të dashur në të gjithë botën. Ata duken si adoleshentë pavarësisht faktit që nuk janë më të rinj në moshë.