Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Gossip Health & Beauty

Ju ndoshta nuk e besoni por këta super yje në rininë e tyre kanë “thyer” zemrat e shumë vajzave!

Të famshmit kujdesen mirë për veten e tyre dhe kështu arrijnë të qëndrojnë në formë dhe të duken tërheqës edhe në moshën 50, 60, apo 70-vjeç. Për të mos përmendur pamjen në rininë e tyre. Shumë prej tyre dukeshin aq të bukur sa mund t’i mbanim sytë përgjithmonë te ta.

Ne vendosëm të kujtojmë se si dukeshin 19 burra të famshëm kur ishin më të rinj. Ata padyshim që kanë “thyer” shumë zemra vajzash, kjo është pak po e sigurt! Ndërkaq, ju prezantojmë me disa prej tyre:

Mark Ruffalo

Daniel Day-Lewis

Iain Glen

Bill Nighy

Dick Van Dyke

Christopher Plummer

Michael Rooker

Casey Affleck

Kirk Douglas

Daniel Craig

Ted Danson

 

Tim Roth

Peter MacNicol

Gary Oldman

Burrat e famshëm e marrin shumë seriozisht shëndetin e tyre dhe udhëheqin një mënyrë jetese të shëndetshme dhe bëjnë stërvitje të rregullt fizike sepse miliona njerëz nga e gjithë bota i mbajnë sytë nga ata dhe padyshim që ëndërrojnë të duken aq të mrekullueshëm sa këta të famshëm mbi 40-vjeç.

Në llogaritë e tyre në mediat sociale, aktorët dhe muzikantët e famshëm vazhdojnë të dëshmojnë se mund të dukeni tërheqës në çdo moshë edhe nëse jeni në të 60-at. Ne i admirojmë trupat e këtyrë burrave që janë të dashur në të gjithë botën. Ata duken si adoleshentë pavarësisht faktit që nuk janë më të rinj në moshë.