Celebrities Magazine Showbiz

Të të hapi gjyq ish e dashura pas 6 vitesh ndarje?! Vetëm superyllit Bad Bunny mund t’i ndodhë kjo gjë!

Ish-e dashura e Bad Bunny po e padit superyllin për të paktën 40 milionë dollarë për një regjistrim zëri të njohur që ajo i dha këngëtarit përpara se ai të bëhej i famshëm. Carliz De La Cruz Hernández, regjistrimi i frymëzuar i së cilës “Bad Bunny, baby” u përfshi në dy nga këngët e artistit, pohoi në një padi të ngritur këtë muaj në një gjykatë në Puerto Riko se zëri i saj dhe fraza me të cilën ajo doli po përdoren pa lejen e saj. Fraza është përdorur në këngën “Pa Ti” dhe në këngën “Dos Mil 16”. Në padi thuhet se “zëri i dallueshëm” i De La Cruz është përdorur gjithashtu pa pëlqimin e saj për këngë, regjistrime, promovime, koncerte në mbarë botën, televizion, radio dhe platforma sociale e muzikore.

Që atëherë, mijëra njerëz kanë komentuar drejtpërdrejt në rrjetet sociale të Carliz-it, si dhe sa herë që ajo shkon në një vend publik, për ‘Bad Bunny, baby’. Kjo ka shkaktuar dhe aktualisht shkakton që De La Cruz të ndihet e shqetësuar dhe e frikësuar.

De La Cruz dhe Martinez u bënë çift në vitin 2011. Një vit më vonë, ata filluan të studionin në Universitetin e Porto Rikos në qytetin bregdetar verior të Arecibos, ndërsa punonin edhe në një dyqan ushqimesh aty pranë. Në padi thuhej se gjatë asaj kohe, Martínez po krijonte vazhdimisht këngë dhe ritme dhe do të kërkonte mendime nga De La Cruz, i cili gjithashtu ishte përgjegjës për caktimin e festave të tij dhe trajtimin e faturave dhe kontratave.

Lindja e frazës, “Bad Bunny, baby,” erdhi në vitin 2015 dhe Martínez i kërkoi De La Cruz të regjistronte veten duke thënë atë. Ajo e bëri këtë në një banjë një ditë ndërsa qëndronte me një mik, sepse aty ishte më pak e zhurmshme dhe më pas ia dërgoi atij, thuhej në padi. Më 1 janar 2016, Martínez i kërkoi De La Cruz të martohej me të dhe ata bënë plane për ta bërë këtë në korrik 2016. Por në prill 2016, Rimas Entertainment nënshkroi Martínez. Në të njëjtin vit, De La Cruz u pranua në shkollën juridike të Universitetit të Puerto Rikos dhe ajo i dha fund marrëdhënies së saj me Martínez në maj 2016. Më pas, në maj 2022, një përfaqësues i Bad Bunny kontaktoi De La Cruz, duke thënë se ai duhej të fliste me të.

Në atë telefonatë, (përfaqësuesi) tha: ‘Unë e di që nuk ju pëlqen të flisni për Voldemort (duke iu referuar Martínez), por unë duhet t’ju pyes diçka.

Ai i ofroi asaj 2000 dollarë për të blerë regjistrimin e zërit të saj. De La Cruz nuk pranoi dhe më pas foli me dikë në Rimas Entertainment, i cili gjithashtu ofroi ta blinte, duke thënë se regjistrimi do të përdorej në albumin e ardhshëm, “Un Verano Sin Ti“, thuhej në padi. Por një marrëveshje nuk u arrit kurrë dhe kënga u publikua pa pëlqimin e De La Cruz, sipas padisë.