Celebrities Gossip Showbiz

Tregoi se hoqi dorë nga alkooli dhe duhani, mos ndoshta Brad Pitt ka gënjyer në intervistën e fundit?!

Sapo morëm disa lajme të rëndësishme për Brad Pitt, aktori la të kuptohej se mund të jetë duke kërkuar një pension të mundshëm nga profesioni i tij në mënyrë që të fokusohet në gjëra të tjera. Por fansat nxituan të vënë në dukje disa gënjeshtra të mundshme nga aktori në mënyrë që ta portretizojë veten si diçka që ai nuk është. Në intervistën e fundit të GQ, ylli vendosi të flasë për depresionin e shkallës së ulët që po vuan prej shumë vitesh. Ai gjithashtu i tha botimit se la alkoolin dhe duhanin gjatë pandemisë.

Bërja e kësaj interviste me GQ nuk ndihej aq autentike sa shumë nga intervistat e kaluara që ai ka bërë gjatë viteve. Fansat filluan të postojnë foto të tij duke festuar dhe duke pirë duhan gjatë pandemisë, gjë që e lë në një pozicion të vështirë.

Pavarësisht ndjenjës mbizotëruese të izolimit, Pitt pranon se ka gjetur shoqëri dhe miqësi përmes vendimit të tij për të hequr dorë nga alkooli në vitin 2016. I sapo divorcuar, aktori kaloi 18 muaj duke ndjekur takimet e rregullta të ‘Alkoolikëve Anonim’, ndërsa përqafoi parimet thelbësore të grupit për mungesën nga të gjitha substancat që ndryshojnë mendjen dhe ndershmërinë në lidhje me natyrën e varësisë.

Kam pasur një grup vërtet të lezetshëm burrash këtu që ishte vërtet privat dhe selektiv, kështu që ishte i sigurt. Sepse kisha parë gjëra të njerëzve të tjerë që ishin regjistruar ndërsa po zbulonin gjithçka rreth tyre, dhe kjo është thjesht mizore për mua.

Pati raportime se martesa e tij me Angelina Jolie kishte probleme për shkak të zakoneve të Brad Pitt. Këto intervista të GQ priren të jenë tepër të reklamuara dhe ndonjëherë ato thjesht punojnë për të pastruar imazhin e një personi të famshëm. A mund të jetë ky rasti i Brad Pitt?

Brad Pitt nuk është i vetmi artist që vuan nga depresioni, në fakt ka shumë histori të disa prej njerëzve më të mëdhenj në botën e argëtimit që vuajnë ose nga kjo ose nga problemet e varësisë. Për fat të mirë, Brad Pitt arriti të gjejë atë vend në jetën e tij që mund t’i japë atij një arsye për të vazhduar.

Dalja në pension është ndoshta vendimi më i mirë për shëndetin e tij mendor, veçanërisht duke marrë parasysh se sa e zbrazët mund të bëhet industria e Hollywood-it për një aktor. Edhe nëse ai kthehet nga pensioni në një moment të caktuar, ne të gjithë shpresojmë që Brad Pitt të qëndrojë pranë për një kohë të gjatë dhe ai të jetë i lumtur me jetën e tij.