Celebrities Film & Tv Gossip Showbiz

“Unë nuk e bëra atë…”/Nicolas Cage zbulon se pjesa e fundit e filmit “The Flash” ndryshoi nga xhirimet!

Aktori Nicolas Cage ka bërë debutimin e tij si Superman në filmin “The Flash” por duket se nuk shkoi ashtu siç e kishte parashikuar. Ylli i Hollywood-it bëri një paraqitje shumë të shkurtër në filmin e Andy Muschietti por nuk ishte shumë i kënaqur as me rezultatin.

Skena në fjalë, e cila në fillim paraqet edhe Ben Affleck dhe Michael Keaton të cilët ripërsërisin rolet e tyre si Batman si dhe Henry Cavill si yll si Superman, interpretimi i Cage për “Man of Steel” e përball atë me një merimangë gjigante, duke përdorur përfundimisht fuqinë e tij të veçantë për të mposhtur bishën me tetë këmbë.

Por, siç zbuloi Cage në një intervistë me Yahoo, ai nuk e kishte idenë se skena do të luheshin kështu.

Së pari dhe më e rëndësishmja, unë isha në xhirime. Ata morën shumë kohë në ndërtimin e kostumit… dhe unë mendoj se Andy është një regjisor i mrekullueshëm, ai është një djalë i mrekullueshëm dhe një regjisor i mrekullueshëm, dhe mua më pëlqeu dy “It” e tij. Ajo që duhej të bëja ishte fjalë për fjalë thjesht të qëndroja në një dimension alternativ, nëse do, dhe të dëshmoja shkatërrimin e universit. 

Kal-El ishte duke dëshmuar për fundin e një universi, dhe ju mund ta imagjinoni me atë kohë të shkurtër që kisha, çfarë do të thoshte kjo për sa i përket asaj që mund të përcjell. Nuk kisha dialog kështu që duhej të përcjell me sytë e mi emocionin. Kështu që unë bëra. Isha në xhirime për ndoshta tre orë. 

Cage zbuloi se ai mësoi për ndryshimin e skenës kur shkoi për të parë filmin për herë të parë.

Kur shkova në foto isha unë duke luftuar me një merimangë gjigante. Nuk e bëra këtë. Nuk ishte ajo çfarë bëra. Nuk mendoj se ishte krijuar nga AI. E di që Tim është i mërzitur për AI siç jam unë. Ishte CGI, në rregull, që të më degradonin dhe unë po luftoj me një merimangë. Nuk bëra asgjë nga këto, kështu që nuk e di se çfarë ndodhi atje.