Celebrities

Vidhen sendet personale të Michael Jackson!

Menaxheri i pasurisë së Michael Jackson ka paditur një burrë i cili ishte fejuar me një nga motrat e tij për vjedhjen e sendeve nga shtëpia e këngëtarit pasi ai ndërroi jetë. Sipas dokumenteve ligjore, të siguruara nga ‘The Sun”, Jeffre Phillips thuhet se ishte fejuar me një nga motrat e Michael kur ky i fundit ndërroi jetë.

Ai kishte qëndruar në shtëpinë e Jackson’s Carolwood për 9 ditë dhe vendosi të merrte me vete sende personale dhe private kur të largohej. Ai akuzohet se vodhi celularin e artistit, si dhe ato të fëmijëve të tij të vegjël, patentën e tij të shoferit, shishe me recetë që kishin ende pilula në to dhe rroba që i përkisnin Michael.

Përveç kësaj, Jeffre mori shënime të shkruara me dorë, një çantë të mbushur me letra biznesi dhe shënime personale, si dhe sende më të shtrenjta, si kamera, kompjuter dhe hard disk. Në dokumenta thuhet se këto artikuj përmbanin video dhe muzikë të shkruara dhe/ose të regjistruara nga Jackson dhe ka të ngjarë shumë më tepër. Megjithatë, pretendimi më tronditës është pretendimi i menaxherit i cili deklaroi se Philips vodhi pizhamet që Jackson kishte veshur në orët para vdekjes së tij.

Në akte jashtëzakonisht të tmerrshme dhe çnjerëzore: (1) Phillips madje vodhi pizhamet që Jackson kishte veshur në orët e fundit të jetës së tij (ato me sa duket ishin hequr nga Jackson nga mjekët ndihmës ose të tjerë që përpiqeshin të ndihmonin mjekësisht Jackson) dhe (2) Phillips vodhi një tub reanimator që duket se ishte përdorur te Jackson nga ata që po përpiqeshin t’i shpëtonin jetën.

Menaxheri tregoi se ata e zbuluan vjedhjen vetëm në vitin 2021 kur një person e kontaktoi për të pyetur në lidhje me origjinën e disa sendeve të pronës personale të këngëtarit që Phillips ishte duke u përpjekur t’i dërgonte për shitje në ankand.