Celebrities Gossip Showbiz

Will Smith: “E kam lexuar Kuranin faqe për faqe gjatë muajit të Ramazanit…”!

Ylli i filmave të Hollywoodit, Will Smith, tha se ka lexuar librin e shenjtë, Kuranin, faqe për faqe Ramazanin e kaluar. Aktori i tha gazetarit egjipitian Ame Adeeb në “Big Time Podcast” se:

Më pëlqeu thjeshtësia. Kurani është kaq i qartë; është kristal i qartë. Fryma e tij ishte kaq e bukur dhe e qartë.

Smith vazhdoi duke thënë se ai ishte i befasuar me ngjashmëritë midis librave të shenjtë të Judaizmit, Krishterimit dhe Islamit.

U habita se si është si një histori, nga Tora përmes Biblës dhe në Kuran. Unë kurrë nuk e kuptova plotësisht Abrahamin si babanë dhe më pas ndarjen me Isakun dhe Ismailin dhe ishte bukur të merrja përfundimin e këtij kuptimi.

Smith tha se ai u kthye në spiritualitet për t’u marrë me sfidat që përjetoi. Pas grindjes në Oscars, Akademia e Filmit e ndaloi aktorin të merrte pjesë në ‘Oscars’ ose ndonjë ngjarje tjetër të akademisë për 10 vjet. Rikujtojmë, se Will dhe Martin Lawrence, do të ripërsërisin rolet e tyre në ‘Bad Boys 4’, si dhe disa fytyra të tjera të njohura nga saga.

Megjithëse filmi nuk ka ende një titull zyrtar, ai është aktualisht në post-produksion dhe është planifikuar të dalë në 14 qershor 2024 nëse nuk ndodh asgjë e paparashikuar si vonesa që pati për shkak të goditjeve të SAG/AFTRA. Will njoftoi në një video se kanë mbetur edhe tetë ditë nga xhirimet në qytetin e Miamit.

Dy herë fituesi i ‘Oscar’ e publikoi klipin në llogarinë e tij në Instagram. Vanessa Hudgens, Alexander Ludëing, Paola Nunez dhe DJ Khaled gjithashtu bashkohen për këtë film. John Salley, i cili luajti hakerin Fletcher në dy filmat e parë dhe mungoi në të tretin, gjithashtu rikthehet për këtë pjesë të katërt.