Celebrities Film & Tv

Ylli i “The Batman” Robert Pattinson, pendohet për deklaratën që ka bërë!

Robert Pattinson dëshiron që të gjithë ta dinë se ai me të vërtetë është nxitur për të luajtur Batman. Aktori kohët e fundit ka biseduar me “MovieMaker” për rolin e tij si titullari Caped Crusader në epikën e ardhshme “The Batman”, duke pranuar se komentet që ai i bëri më parë në GQ për punën e tij në palestër ose më mirë për mungesën e saj për t’u përgatitur për filmin u kthye për ta ndjekur përsëri.

Unë gjithmonë mendoj se është vërtet e turpshme të flasësh për mënyrën se si po stërvitesh. Unë mendoj se është si një gjë angleze. Nëse nuk jeni në formën më të pabesueshme, ku njerëzit janë vërtet kuriozë, duke thënë: “Si e keni arritur, për shembull, përsosmërinë fizike?” ose çfarëdo.

Komentet e para të Pattinson për GQ për një kopertinë në qershor/korrik të vitit 2020 përfshinin yllin e “Twilight” duke thënë:

Unë mendoj se nëse je duke ushtruar gjatë gjithë kohës, ti je pjesë e problemit. Ju keni krijuar një precedent sepse askush nuk e bënte këtë në vitet ’70. Madje edhe James Dean. 

Aktori sqaroi në intervistën e tij të fundit me “MovieMaker” se ai, në fakt, ishte duke ecur në hap me gjendjen e tij fizike thjesht jo në një nivel që mund të ketë qenë, duke pasur parasysh një tjetër situatë.

Mendoj se po bëja intervistën kur isha në izolim, gjithashtu në Angli. Unë isha në një ingranazh më të ulët sa i përket stërvitjes. Është e njëjta gjë si të thuash në një intervistë kur isha 21 vjeç që nuk i laja flokët.

Fansat mund të presin tre orë të plota aksioni me superheroin, kur “The Batman” të dalë në kinema në mars. Koha zyrtare e shfaqjes për filmin me regji të Matt Reeves u konfirmua të enjten si 2 orë e 55 minuta duke përfshirë edhe kreditet, sipas “The Hollywood Reporter”.

Për më tepër, Shoqata e Filmit njoftoi javën e kaluar se filmi mori një vlerësim PG-13 për përmbajtje të fortë të dhunshme dhe shqetësuese, përmbajtje droge, gjuhë të papërshtatshme. Gjatësia e “Batman” pothuajse përputhet me atë të “Marvel’s Avengers: Endgame” i cili shënoi 3 orë e 1 minutë dhe theu rekorde në arkë në 2019.