Celebrities Music

10 artistët më të dëgjuar të Spotify për vitin 2023!

Spotify, platforma lider në botë e transmetimit të muzikës, ka zbuluar së fundmi listën e saj të shumëpritur të 10 artistëve më të transmetuar të vitit 2023. Pozicioni në krye të listës nuk është befasi pasi pretendohet nga askush tjetër përveç Taylor Swift. Këtu është përmbledhja e 10 artistëve më të transmetuar:

10. Lana Del Rey

Kantautorja amerikane siguron pozitën e dhjetë si një nga artistet më të transmetuara të vitit.

9. Karol G

Këngëtarja dhe kompozitorja kolumbiane Karol G zuri vendin e nëntë në listën e artistëve më të transmetuar të Spotify.

8. SZA

E njohur për kontributet e saj në The Kill Bill, SZA fitoi vendin e tetë si një nga artistet më të njohura të vitit.

7. Travis Scott

Reperi i njohur amerikan e gjeti veten në mesin e artistëve më të transmetuar të vitit, duke siguruar vendin e shtatë.

6. Feid

Artisti kolumbian Feid zuri vendin e gjashtë në listën e artistëve më të transmetuar.

5. Peso Pluma

Këngëtarja meksikane fitoi njohje globale, duke siguruar vendin e pestë në listën e lakmuar.

4. Drake

Rep artisti kanadez Drake, krijuesi i albumit “For All The Dogs”, u shfaq si një nga artistët më të njohur të vitit.

3. The Weeknd

Me albumin e tij “Dawn FM”, The Weeknd siguroi vendin e tretë si një nga artistët më të transmetuar të vitit 2023.

2. Bad Bunny

Reperi portorikan Bad Bunny zuri vendin e dytë në listën e artistëve më të transmetuar të Spotify.

1. Taylor Swift

Me këngën e saj hit “The Anti-Hero”, Taylor Swift la një shenjë të pashlyeshme, duke kryesuar listat si artistja më e transmetuar e vitit. Turneu i saj “The Era’s” dhe filmi pasues i turneut vazhduan ta mbanin atë në qendër të vëmendjes gjatë gjithë vitit, duke e forcuar më tej pozicionin e saj si artistja më e dëgjuar në Spotify në 2023.