Design Lifestyle

5 blerje ‘të zgjuara’ që mund të bëni këtë vit për shtëpinë tuaj!

Nga aksesorët që përmirësojnë shtwpinw deri te aromat që rigjallërojnë dhomwn tuaj, këto pajisje shtëpiake do t’i japin jetë të re një hapësire.

1.Vazot prej qeramike dhe jo vetëm

Për njerëzit me mendje lozonjare, Anissa Kermiche është e njohur për pjesët e saj skulpturore që kremtojnë formën femërore, nga vazot epshore te tabakaja prej qeramike që përshkruan një bust dhe të mbuluar me dy kapakë xhami të prerë. Pastaj ka versionet më bashkëkohore të një konture klasike, të tilla si pjesët unike të Vanderohe Curio(një homazh për praktikat e lashta të prodhimit të qelqit), duke prodhuar silueta të lëngshme të frymëzuara nga bota natyrore.

2.Një vepër arti

Një vepër arti enigmatike mund të jetë krejtësisht transformuese në një hapësirë, duke vendosur ose kompensuar tonin e përgjithshëm dhe paletën e ngjyrave duke shtuar një faktor dallues për të tërhequr syrin. Pavarësisht nëse i jepni definicion një muri të madh ose po mbushni një dhomë më intime kërkoni printe të gjalla dhe bindëse që do t’ju sjellin gëzim çdo ditë.

3.Enë tavoline

Enët e bukura të tavolinës janë një mënyrë e lehtë për të rregulluar gjendjen shpirtërore të një dhome, qoftë të ekspozuara në mënyrë delikate në një dollap xhami apo të shtrirë në një tavolinë gati për një rast. Eksperimentoni me një skemë më të ndritshme dhe më të guximshme duke marrë në konsideratë një përmirësim shumëngjyrësh të koleksionit tuaj, të tilla si gotat e gjalla Murano të Stories of Italy, qeramika me model Cabana dhe linjat maksimaliste të La DoubleJ.

4.Një aromë që përmirëson humorin

Aromat e gjelbra të frymëzuara nga natyra japin një ndjenjë optimiste. Merrni, për shembull, ofertën e Loewe Home Scents, e cila përfshin gjethe të harlisura, lule të ëmbla dhe perime të shijshme ‘të vendosura në vazo’.

5.Aksesorët

Mënyra se si i përfshini aksesorët ka një fuqi finesë për të përmirësuar hapësirën tuaj. Batanija e thurur me lesh kashmiri dhe mëndafshi i Elder Statesman bën kontrast me një nuancë kremi qetësuese, neutrale me thekë shumëngjyrësh që bien në sy. Kristalet e veçanta të Jia Jia-s vijnë me kuptim simbolik dhe tërheqje verbuese. Kristali i madh i kuarcit të pastër thuhet nga disa se është një “shërues mjeshtëror”, duke përforcuar energjinë dhe duke mbrojtur kundër negativitetit.