Love & Sex

6 sekrete që burrat rrallë i tregojnë!

Çfarë dimë për burrat? Ata gjithmonë do të ndihmojnë një vajzë në ankth; ata e duan futbollin; shumica e tyre janë jashtëzakonisht të pashëm me mjekër. Dhe mendoni se ka vetëm kaq?!

Ti e kupton çfarë e çmend partnerin tënd, por shpesh herë të duhet një listë si kjo për të mbajtur mend dëshirat e zjarrta të çdo burri. Çfarë është eksituese për një mashkull nuk është për një tjetër. Nëse mendoni se i dini pikat e dobëta të partnerit tuaj, ne ju sjellim një listë nga e cila do të mbeteni të surprizuara.

Njihuni me disa sekrete të treguara nga vetë burrat për vetë ata:

1.Ata kanë nevojë për momente kur nuk bëjnë asgjë.

Mund të tingëllojë e papritur, por ata nuk duan gjithmonë të jenë në krye të gjërave, duke marrë vendime serioze dhe duke qenë përgjegjës për pasojat. Tani dhe pastaj, burrat thjesht duan të kenë pak kohë për të shijuar momente paqeje dhe qetësie.

2.Burrat nuk vërejnë gjëra të vogla.

Burrat mendojnë globalisht. Vetëm pranojeni dhe mos u përpiqni t’i bëni ata t’i kushtojnë vëmendje pak detajeve. Ndoshta duhet të ndiqni edhe shembullin e tyre, sepse gratë shpesh përqendrohen në gjëra të vogla, gjë që heq tërë gëzimin nga një situatë në tërësi.

3.Mendimet e pakuptimta janë një pushim i shkëlqyeshëm për mendjen.

A mund ta imagjinoni që burrat në të vërtetë nuk e kalojnë çdo minutë të jetës së tyre duke menduar se si të paguajnë hipotekën, të sigurojnë familjen e tyre ose të shpëtojnë botën? Rezulton se ata shpesh shpesh mendojnë për disa marrëzira.

4.Edhe ata kanë frikë.

Burrat janë viktima të pavullnetshëm të imazhit të heroit të krijuar për ta nga shoqëria moderne. I detyron ata të mbajnë një fytyrë të drejtë në çdo rrethanë, gjë që është e vështirë sepse i tremben të panjohurës aq shumë sa çdokujt, duke dyshuar në vendimet e tyre dhe duke u shqetësuar.

5.Ata vlerësojnë çdo grua që kalon.

Një burrë gjithmonë do të ngul sytë, duke vlerësuar një zonjë të bukur që kalon. Njerëzimi ekziston, në fakt, në sajë të aftësisë së burrit për të vlerësuar gratë nga pamja e tyre, duke zgjedhur atë më të mirën për t’u bërë nënë e fëmijëve të tij. Është në natyrën e tyre dhe nuk mund të shmanget.

6.Ata e vlerësojnë mbështetjen.

Burrat kanë nevojë për mbështetje emocionale po aq sa gratë, është e rëndësishme për këdo, kudo. Ritmi i vrullshëm i jetës së sotme dhe stresi emocional nuk bëjnë ndonjë ndryshim midis gjinive.

Ju takoni një burrë me një pamje disi të zymtë dhe menjëherë ndieni se ka diçka të veçantë dhe misterioze tek ai. Edhe shkenca e konfirmon se djemtë e qeshur i tërheqin më pak gratë. Por është koha të zbulojmë pse ndodh kjo! Pse një burrë që buzëqesh më pak në një takim ka më shumë shanse midis grave?

Nëse nuk jeni shumë të sigurt nëse një person është i dhënë pas jush ose jo, dhe nuk mund t’i pyesni ata drejtpërdrejt, ne do t’ju japim disa këshilla. Kushtojini shumë vëmendje mënyrës se si dikush flet me ju ose gjesteve që ata bëjnë. Për shembull, nëse ata mbledhin buzët ndërsa flasin, kjo mund të tregojë një ndjenjë shqetësimi ose ankthi.