Celebrities Gossip Love & Sex Showbiz

Ben Affleck ka një ves që J.Lo nuk po mundet dot t’ia heqë!

Ben Affleck dhe Jennifer Lopez njihen për një kohë të gjatë, dhe një nga gjërat që dihet është se Jennifer e urren tymin e cigares dhe gjithçka rreth tij, megjithatë, Ben është një duhanpirës i zakonshëm, pasi të gjithë kemi parë foto teksa ai pi duhan. Megjithatë, Ben Affleck u pa së fundmi duke pirë duhan kur po merrte djalin e tij Samuelin nga shkolla. Sipas një burimi pranë çiftit bëhet me dije se:

Jennifer e urren duhanin. Ju nuk dukeni si Jennifer Lopez nëse nuk kujdeseni për trupin tuaj. Ajo nuk pi, nuk ha ushqim të keq dhe sigurisht që nuk pi duhan. Beni ka hequr dorë nga shumë vese gjatë viteve, por ai thjesht nuk mund të heqë qafe cigaret. Është kënaqësia e tij e vetme dhe diçka me të cilën Jennifer mund të duhet të mësohet që të jetojë. Nuk jam i sigurt se Jen do të fitojë këtë betejë. Ne të gjithë do të donim që Beni të linte duhanin, por varet nga ai, jo ajo.

Sipas RadarOnline, Jennifer Lopez ka qenë e vendosur në dëshirën që ai ta lërë duhanin dhe ta heqë këtë zakon, ndërsa Benit i pëlqen të lehtësojë stresin duke pirë duhan aty-këtu, aq shumë sa është bërë edhe meme. Burime pranë Benit dhe J.Lo kanë mësuar se Beni ka premtuar se nuk do ta sjellë këtë zakon brenda shtëpisë dhe do të pi duhan vetëm jashtë dhe rreth ambienteve, por kjo mund të mos mjaftojë. Burimi tha gjithashtu se:

Unë nuk jam i sigurt se Jen do ta fitojë këtë betejë. Ne të gjithë do të donim që Beni të linte duhanin.