Celebrities Gossip Showbiz

Çfarë mendimi ka Kourtney Kardashian për ish-partnerin e motrës së saj Khloe, Tristan Thompson?!

Në një episod të ‘The Kardashians’, Kourtney Kardashian dha mendimin e saj për ish-in e motrës së saj Khloe Kardashian, Tristan Thompson, teksa priste që ata ta vizitonin në Palm Springs. Khloe dhe Thompson kanë një marrëdhënie mjaft të ndërlikuar pasi kanë dy fëmijë, dhe Kourtney shprehu mendimin e saj në lidhje me lojtarin e NBA.

Tristani ka marrë vendime dhe zgjedhje të tmerrshme me motrën time. Ka raste kur unë jam aq e nxitur nga ai sa nuk mund të jem rreth tij dhe më pas ka raste kur thjesht e lë të shkojë sepse ne thjesht duam harmoni dhe, e dini, ai është babai i mbesës dhe nipit tim.

Kjo nuk është hera e parë që motrat Kardashian diskutojnë për marrëdhënien e Khloe dhe Thompson, pasi Kim Kardashian shpjegoi më parë pse nuk mund ta shkëputë plotësisht Thompson nga jeta e saj. Kim zbuloi se Thompson e ka dëshmuar veten si një baba i mirë për fëmijët e Khloe dhe madje një kujdestar i mirë për katër fëmijët e saj me ish-bashkëshortin e saj Kanye West. Gjatë diskutimit të bërë në atë kohë Kim u shpreh:

Është kaq çmenduri sepse ai është një shok kaq i mirë dhe është një baba aq i mirë. Ti dëshiron ta urresh padyshim për këtë. Po, sigurisht, veprimet e tij dhe kush ishte ai janë kaq të turbulluara, nuk mund ta mohoj këtë, dhe ne kemi pasur bisedat tona për këtë dhe kemi pasur grindjet tona por ai gjithashtu ka treguar shumë gjëra të mira dhe ka qenë një person dhe mik vërtet i mirë.