Celebrities Gossip

Dalin në dritë detaje të reja, Lisa Marie Presley i kërkoi Michael Jackson një mundësi të dytë dhe më pas të nesërmen firmosi divorcin!

Martesa e Lisa Marie Presley dhe Michael Jackson nuk ishte shumë e gjatë, megjithatë, një person i afërt me çiftin zbuloi se Lisa Marie “theu” zemrën e mbretit të popit kur ajo bëri kërkesën për divorc. Burimi pohon se Michael Jackson ishte i shokuar pasi Lisa Marie i ishte lutur të përkushtohej më shumë për martesën e tyre, megjithatë, ajo bëri kërkesë për divorc që të nesërmen.

Michael i besoi Lisa Marie më shumë se kushdo tjetër në jetën e tij, kur ajo e tradhtoi, ai u zhyt në trishtim dhe përdori drogën si një arratisje emocionale.

Lisa Marie dhe Michael Jackson u martuan në vitin 1994, por njerëzit e afërt të çiftit pohuan se për shkak të natyrës perfeksioniste të Michael, shoqërimit të tij në Scientology dhe të gjithë akuzave për ngacmim të fëmijëve, marrëdhënia e tyre u përkeqësua shpejt. Burimi pohoi se:

Lisa Marie Presley telefonoi Michael, duke iu lutur që të mos divorcohej prej saj. Ata nuk po shkonin mirë. Ajo tha, “Le të përpiqemi ta zgjidhim këtë.” Michael vazhdoi të thoshte, ‘Jo, nuk mendoj se do të funksionojë.’ Ajo iu lut dhe iu lut, ‘Ju lutemi mos bëni gati dosjen.’ Kështu që ai i premtoi asaj se nuk do të bënte kërkesë për divorc. Të nesërmen në mëngjes ishte në të gjithë shtypin që ajo kishte bërë kërkesë për divorc vetë, ajo tha “Ai ishte i shkatërruar. Ai kishte vendosur të provonte vërtet përsëri me të. Pastaj ajo u kthye dhe e bëri atë. Vendimi i Lisa Marie për të shkuar pas shpinës së Michael dhe për të paraqitur kërkesën për divorc ishte padyshim një strategji e planifikuar mirë që e la atë të plagosur emocionalisht dhe fizikisht, Michael ishte një person i brishtë që iu drejtua ilaçeve me recetë për arratisje emocionale. Kjo është arsyeja pse tradhtia e Lisa Marie ndaj divorcit ishte e tillë. një pikë kthese e dëmshme në jetën e tij.