Celebrities

Lisa Marie Presley u nderua dhe u kujtua në Graceland në mënyrën më unike dhe të ndjerë!

Para se të përcillet në banesën e fundit, Lisa Marie Presley po nderohet dhe po kujtohet në Graceland, ku vizitorët grumbullohen për të parë fotografitë, veshjet dhe lodrat e saj të vjetra për fëmijë. Vetëm pak ditë para ceremonisë  së Lisa-s, Graceland po gumëzhin nga aktiviteti i të enjtes dhe është e qartë se shumë vëmendje po i kushtohet ekspozitës LMP.

Ka shumë objekte nga jeta e Lisa-s në ekspozitë, duke përfshirë rroba, suvenire dhe foto të shumta të saj me Elvis Presley. Edhe avioni që Elvisi i vuri emrin e vajzës së tij është ekspozuar. Graceland tashmë po përgatitet për shërbimin përkujtimor të Lisa Marie, i cili do të zhvillohet të dielën dhe në të cilin pritet një numër i konsiderueshëm njerëzish. Jashtë terrenit, njerëzit tashmë kanë filluar të lënë edhe lule.

Graceland është një vend shumë i çmuar për Presley-t, Lisa Marie Presley do të prehet së bashku me babain, djalin dhe gjyshërit e saj. Shërbimi do të mbahet në Graceland në Memphis, Tennessee, të dielën në orën 9 të mëngjesit, sipas një përfaqësuesi të Graceland, dhe të gjithë janë të mirëpritur të marrin pjesë. Meqenëse Elvis Presley jetoi atje përpara se të vdiste në 1977, Graceland është padyshim i rëndësishëm për historinë e familjes Presley. Aty gjenden edhe varret e djalit të Lisa Marie, Benjamin Keough, Vernon dhe Gladys Presley, Minnie Mae Presley, gjyshja e Elvisit dhe gjyshërit e Benjaminit.